KeződoldalÉrdekességek15 filmszínész, aki visszautasított egy ikonikus szerepet

15 filmszínész, aki visszautasított egy ikonikus szerepet

-

Bele sem gondolunk, hogy hány olyan film van, melyek teljesen más értelmet nyertek volna, ha azok a színészek, színésznők játsszák el a létfontosságú szerepeket, akiket először szántak rá. Ilyen volt például Forrest Gump, ugyanis kezdetben nem Tom Hanks játszotta volna a főszerepet, hanem John Travolta. De ugyanilyen volt például a Mátrix is, mivelhogy Keanu Reeves az utolsó utáni ember volt, akinek felajánlották Neo szerepét. Ezeken kívül pedig sok más film is volt, melyek másképp is alakulhattak volna, illetve teljesen máshogy gondolnánk rájuk, ha nem azok a színészek játszottak volna benne, akiket láttunk. Mostani posztunkban összeszedtük azon hírességeket, akik ikonikus szerepeket utasítottak vissza.

1, Brad Pittnek lett volna lehetősége eljátszani Neo szerepét a Mátrixban, ám ő nem élt vele, így kapta meg utolsó utáni pillanatban Keanu Reeves.

2, Még mielőtt Leonardo Di Cpario megkapta volna Jack szerepét, előtte a készítők Matthew McConaughey-t kérték fel a szerepre, ám ő nem vállalta el.

3, Robert Zemeckis a Forrest Gump rendezője szerette volna, ha John Travolta játssza el Forrest Gump szerepét, viszont azért nem vállalta a szerepet, mert addigra már igent mondott a Ponyvaregényre.

4, Bizony nehéz elképzelni Jack Sparrow kapitányt Hulk zöld bőre mögé rejtve, de volt idő mikor felkérték Johnny Deppet, hogy játssza el a karaktert.

5, Ramsay Boltont, vagyis Iwan Rheont kérték fel először Havas Jon szerepének eljátszására, ám nemet mondott és így kapta meg Kit Harington.

6,

7, Eleinte Josh Hartnettet szerették volna felkérni Pókember szerepére, de ő nemet mondott, így kapta meg végül Tobey Maguire.

8, Ha hiszed ha nem a filmrendezők nem Chadwick Boseman-t szerették volna elsőre Fekete párduc szerepére, hanem Anthony Mackie-t, aki végül Sam Wilson szerepében tűnt fel a Bosszúállókban.

9, Először John Krasinski neve is felmerült mikor színészt kerestek Amerika Kapitány szerepére, ám ő nem vállalta el a szerepet, így a lehetőséget Chris Evans-nek ajánlották fel.

10, Még mielőtt Hugh Jackman megkapta volna Farkas szerepét, először Russell Crowe-t kérték meg, aki visszautasította a szerepet.

11, Sosem találod ki ki játszotta volna a Jóbarátokban Joey Tribbiani szerepét, ha nem utasítja el. Nem más mint, Vince Vaughn a Gyakornokok egyik főszereplője.

12, A Fergeteges forgatás című film egyik szerepére kezdetben nem Eddie Murphy-t szerették volna, hanem Keanu Reeves-t.

13, A rendezők valójában Jake Gyllenhaal-t szerették volna Frodo szerepére, de a színész nem vállalta el, így lett végül Elijah Wood a kis hobbit.

14, Sam Rockwellt kérték fel először a Vasember szerepére, de mivel ő nem vállalta el, így kapta végül Robert Downey Jr.

15, A Benjamin Button különös élete színészi gárdája sem így alakult volna, ha Tom Cruise rábólint Benjamin szerepére.

Te tudtál ezekről? Szerinted jobbak lettek volna ezek az ikonikus filmek, ha azok a színészek vállalják el, akiket eleinte szántak rá?

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...