15 fontos dolog, hogy megmentsd a párkapcsolatod a szakítástól

A házasság néha kemény tud lenni. Mindkét félnek oda kell a házasságára…beleértve a párját is. Sokan vannak, akiknek nem jött össze és megírják a tapasztalataikat, hogy mások is okulhassanak belőle. Így tett egy elvált férfi is, aki úgy véli, hogy ha ezeket a dolgokat már akkor tudta volna, akkor nem jutott volna a házassága oda, ahova egyébként. Facebook posztként írta meg még korábban és azóta vírusként terjedt szét az interneten. Több, mint 30.000 kedvelésnél és 141.000 megosztásnál jár azóta.

Gondoltuk megosztjuk veletek a “szavait” mi is.

Randizzatok még a házasság után is! A nő emlékszik azokra az ígéretekre, amiket tettél neki, hogy feleségül menjen hozzád. Nem szabad ellustulni.

Törődjetek egymás szívével. Szeresd a világot, szeresd magadat, de legyen egy hely a szívedben a számára, ahova senkit nem engedsz be, csak őt. Legyél készen bármikor kimutatni neki az érzelmeidet.

Ess szerelembe újra és újra. Az emberek megváltoznak. Nincs kivétel. Tisztában kell lennetek azzal, hogy 5 év múlva már lehet, hogy egy más ember leszel. Ilyenkor újra és újra egymást kell választanotok, különben lelép valaki mással.

Ne próbáld megváltoztatni. A feladatod az, hogy imádd őt a nap 24 órájában. Ha pedig megpróbál megváltozni, hagyd neki és fogadd el olyannak, amilyen lenni szeretne. Mindegy, hogy ezt akartad-e vagy sem.

Gondolj azokra a dolgokra, amiket szeretsz benne. Ha olyan dolgokra fókuszálsz, ami nem tetszik akkor idegesítővé válik a számodra. Próbáld elhitetni magaddal, hogy te vagy a legszerencsésebb pali a világon mert ő a párod.

Ne vessz össze vele csak mert rossz napod volt. Az indulatok néha elszabadulnak. Próbálj higgadt maradni. Az ha téged felidegesítettek a munkahelyeden, az nem az ő hibája. Ne okold érte és ne is veszekedj vele emiatt. Próbáld ezeket kizárni míg vele vagy.

Nem az ő feladata, hogy felvidítson és az sem, hogy elszomorítson. Nem egy animátor. Találd meg azt, ami téged boldoggá tesz és oszd meg vele. Ha igazán szeret, akkor társ lesz benne.

Maradj őrült. Ne vedd a dolgokat túl komolyan. Emlékezz a sok nevetésre. Az ő nevetésére! Megkönnyíti az életeteket.

A nők nem szeretik, ha próbálod nyugtatni, amikor ideges. Inkább próbáld támogatni ilyenkor is. Jobb lesz mindkettőtöknek. A nők érzelmei nagyon “furcsák”. Nehéz őket megfejteni. Egyik nap vidámak, míg a másik nap “lement a nap”. Maradj erős és biztosítsd abban, hogy mellette maradsz még ha egy kicsit hisztérikus is.

Legyél mindig készen arra, hogy kimutasd az érzelmeidet. Hitesd el vele, hogy ő a te királynőd. A szíved királynője.

Kérd meg, hogy írjon neked egy listát. 10 dolog, amivel boldoggá teheted. Ehhez próbálj ragaszkodni.

Soha ne legyél bunkó vele. Mind követünk el hibákat. Ő is, Te is. Tanulj a hibáidból és próbáld megelőzni a veszekedéseket…. Legalább próbálj jó fej lenni.

Mutasd meg neki, hogy igazán férfias vagy. Engedd, hogy az karjaidba fonódjon és imádjátok egymást a végtelenségig. Ez megőrjíti majd.

Legyél néha sebezhető. Nem kell a nap 24 órájában acélemberként állnod mellette. Oszd meg vele az érzéseid és félelmeid. Segíts neki abban, hogy segíthessen.

Néha térre van szüksége, add meg neki. Ne akard folyamatosan magadhoz láncolni. Sem pedig felügyelet alatt tartani. Add meg neki a lehetőséget, hogy kicsit magával legyen, vagy a barátaival. Szüksége lesz rá. Ha nem kapja meg a teret, csak téged… hamar rád fog unni.

Legyél nyitott a dolgaira. Így könnyebben építhettek bizalmi hidat egymás között. Ehhez persze bátorság kell, de igen is muszáj kicsit kimozdulni a komfortzónából ha ezzel a kedvében járhatsz.

Egy kapcsolat folyamatosan vékonyodik, ha nem figyeltek rá. Mindig ápolni kell a kapcsolatot. Tenni érte. Nem fog magától működni. Öntözni kell, mint egy virágot.

Bocsáss meg neki azonnal. Nem kell hónapokig felhándigálni, ha valamit hibázott. Inkább beszéljétek meg, hogy ha ez téged zavart, hogy ne forduljon elő többet. Mindent higgadtan. Nyugodtan.

És itt a lényeg. A beszéd. Beszéljétek meg a problémákat, gondjaitokat. Mindent, amit lehet.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Add Comment