KeződoldalÉrdekességek15 híresség, akik nyíltan felvállalták, hogy elvetéltek

15 híresség, akik nyíltan felvállalták, hogy elvetéltek

-

Az egyik legszörnyűbb dolog, ami egy emberrel történhet, ha elveszít valakit, aki fontos számára. Egy anyuka számára hatalmas tragédia, ha elveszti a picinyét. Mindenki örül, hogy jön a baba. Berendezkednek, megcsinálják a gyerekszobát aztán egyszer csak megtörténik a baj. Nincs szó, ami leírhatná a lelki fájdalmat, amit egy anyuka átél ilyenkor. A vetélések gyakoribbak, mint gondolnánk. Azok a nők, akik tisztában vannak a terhességükkel, körülbelül 10-15%-a vetéléssel végződik. A gyászoló anyák magukat hibáztatják, holott a legtöbb esetben nem az ő hibájuk.

A hírességeket sem kerülhette el a sors. Többen is elvetéltek már közülük. Páran úgy döntöttek, hogy megosztják a világgal azt, amit éreznek ezzel kapcsolatban. Ezzel akarnak lelket önteni azokba az anyákba, akik nem tudtak túllépni a gyermekük elvesztésén.

Meghan Markle
Meghan júliusban beszélt arról, hogy miként élte meg a vetélést. Éles görcsöt érzett, amikor fia Archie pelenkáját cserélte. Tudta, hogy miközben elsőszülött gyermekét öleli épp elveszítette a másodikat. Veszteségének köszönhetően tudta meg, hogy 100 nőből 10-20 is átélte már a vetélés okozta traumát.

Chrissy Teigen
Chrissy egy szívszorító esszét írt arról, hogy elbúcsúszott a fiától. Instagram oldalán több képet is megosztott a kórházban töltött perceiről a trauma után. Úgy gondolta, hogy ezzel erőt adhat másoknak is.

Beyoncé
Beyoncé 2013-ban egy dokumentumfilmben és egy Oprah-nak adott interjúban beszélt arról, hogy miként élte meg a vetélését. Úgy gondolta, hogy ez is az élete része, ezért osztotta meg az ezzel kapcsolatos élményeit. Tudja jól, hogy rengeteg pár esik át ezen és mindenkit segíteni és bíztatni próbál. De azt is bevallotta, hogy ez volt a legnehezebb dolog az életében, amit valaha átélt.

Celine Dion
Celine Dion és férje, René Angelil sokáig próbálkoztak, hogy összejöjjön egy testvér René-Charles mellé, azonban ezek egy időben mind kudarcba fulladtak. Többször is elvetélt. Az ötödik próbálkozás jött össze, de nem is akár hogyan. A párnak 2010-ben ikrei születtek.


Nicole Kidman
Tom Cruise és Nicole Kidman babákat szerettek volna, azonban a nő 23 éves korában elvesztett egy csecsemőt. Hihetetlenül nagy trauma volt számára. Ma már 2 saját és két örökbefogadott gyermeke van.

Whitney Houston
A legendás hangú énekesnőnek egy gyermeke van csupán, aki már 20 éves. A gyermeke születése előtt egy évvel is babát várt. Ekkor forgatták a Több mint testőrt. Borzasztó volt számára így forgatni. Ezután egy évvel született Bobbi Kristina, viszont később, 1994-ben még kétszer elvetélt.

Pink
A „Happy” című dalszövegében Pink nemcsak testének bizonytalanságáról, hanem első vetéléséről is énekel, melyet 17 évesen tapasztalt meg. Fiatal korában úgy érezte, hogy a teste gyűlöli őt és ezért nem jött neki össze a baba sem. Azóta több vetélése volt, és fontosnak tartja, hogy beszéljen erről, bár korábban még nem merte felvállalni a nyilvánosság előtt.

Kirstie Alley
A Nicsak, ki beszél! sztárjának folyamatosan súlyingadozásai vannak. Szerinte ez annak köszönhető, hogy 1990-ben elvetélt. Nagyon megszenvedte a dolgot és szerinte a teste is. Terhesnek akart látszani, holott nem volt az. Kövérnek és szomorúnak érezte magát. Úgy gondolta, hogy soha többé nem lesz képes gyermeket szülni. Terhes valóban nem lett soha, de két gyermeket örökbefogadott.

Courteney Cox
A Jóbarátok sztárja és korábbi férje, David Arquette 2004-ben lettek szülők. 2001-ben kiderült, hogy a nő többször is elvetélt. Pontosan hét alkalommal. A színésznő nem szeret beszélni a dologról, de a vetélés tényét felvállalta.

Gwyneth Paltrow
A színésznő elárulta, hogy elvetélt, amikor a harmadik gyermekével volt terhes. Gyermekei folyamatosan kistestvért kérnek tőle, de sajnos nagyon rossz tapasztalatai vannak. Még ő is majdnem belehalt. Úgy gondolja, hogy a meglévő két gyermekével is nagyon szerencsés lehet.

Ördög Nóra
A műsorvezető bevallotta, hogy nem tud természetes úton tehetbe esni. Műtét, vérvételek, vizsgálatok, inszeminácók és két sikertelen lombik után a harmadik beavatkozás lett végül a befutó.

Mariah Carey
Az énekesnő Nick Cannonal közös gyermekét várta, amikor elvetélt. Mindkettőjüket megrázta a dolog és nagyon nehezen tudtak felépülni a traumából.

Sharon Stone
Sharon Stone 2012-ben mesélt egy interjúban arról, hogy három vetélése is volt, mielőtt végül örökbefogadta az első gyermekét. Utolsó alkalommal 36 órán keresztül vajúdott. Azt mondta, épp ésszel fel sem lehet fogni, hogy milyen trauma, amit egy nő átél ilyenkor.

Michelle Obama
Az egykori first lady a könyvében őszintén ír az életéről. Arról is beszámolt, hogy miként birkózott meg a vetéléssel. “Azt éreztem, hogy elbuktam. Nem tudom, hogy mennyire mindennaposak a vetélések, mivel nem beszélünk róla.”

Lindsay Lohan
A bajos csajok színésznője a dokumentumfilm-sorozatának forgatása közben vetélt el. Arról is mesélt, hogy az lelkikeg és fizikailag is megsérült az esettől. Szinte képtelen volt lábra állni és rendkívül leromlott az egészségi állapota.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...