KeződoldalÉrdekességek15 hosszú hajú ember, akinek a problémáit, csak azok érthetik, akik hasonló...

15 hosszú hajú ember, akinek a problémáit, csak azok érthetik, akik hasonló cipőben járnak

-

A legtöbben azon a véleményen vannak, hogy a hosszú haj gyönyörű, nőies, kellemes érzés viselni, és vonzóbbá teszi az embert. Nos az a helyzet, hogy a látszat néha csal, ugyanis vannak hátulütői ennek a hajviseletnek. Például rengeteg mindenbe beleakad, belelóg az ételekbe, a szél belefújja az arcukba és nem utolsó sorban iszonyú nehéz kifésülni. A mostani posztunkban 15 lányt hoztunk el, akik elmondják mit nem szeretnek a hosszú hajukban.

1, “Nem ismerek egyetlen fodrászt sem, aki képes lenne normálisan kezelni a hosszú hajat. Kezdetben azt sem tudják hol álljanak neki a kifésülésének.”

2, “Sokszor megkérdezik tőlem, hogy szektába tartozom-e. A másik amit szoktak mondani, hogy biztos konzervatív vallású vagyok, ahol tilos levágatni a hajat.”

3, “Egy üveg samponra és kb. 5 doboz kondicionálóra van szükségem ahhoz, hogy ez a haj mindig szép fényes és puha legyen”

4, “Az unokahúgomnak ilyen hosszú haja van. Mikor iskolába járt, minden reggel sírt, mert 15-25 percet töltött azzal, hogy valahogy kifésülje.”

5, “Amikor zuhanyzom, akkor folyamatosan eldugul a lefolyó, most már mindenki tudja mi miatt.”

6, “Ezt a hajat 7 év alatt növesztettem meg. Nem használok hajszárítót, heti egyszer mosom meg és lefekvéshez mindig egy nagy pólóba csomagolom, hogy ne fulladjak meg tőle”

7, “Életem legnagyobb kihívása a szárítás, 6 perc kell, hogy a hajam teteje megszáradjon, majd 12 perc után még mindig vizes a hajam fele. Ilyenkor szoktam megunni és lefeküdni aludni.”

8, “Az egyetlen probléma, hogy a hajam mindenhova beragad, beakad. Ez pl nagyon sokszor fordul elő:”

9, “Néha azt gondolom, hogy a haja egy átok. Mindenbe beleakad, belelóg a kajába és még a földet is súrolom vele ha lehajolok.”

10, “Régen mindennap megmostam a hajam, de ma már megszoktam, hogy csak havi kétszer mosok hajat.”

11, “Szeretek göndör hajjal járni, de 15 perc lógás után semmi sem marad a loknijaimból.”

12, “Irigylem a rövid hajú barátaimat, ők fél óra alatt megmossák és meg is szárítják a hajukat. Én viszont ha úgy nézek ki, ahogy nem tetszik, akkor befonom így a hajam. Ezzel legalább valamilyen formát szerzek.”

13, “A fodrászok nem találnak megoldást arra, hogy lehet egy ilyen hosszú hajat feltűzni. A lófarok teljesen lehúzza a hajam és csak ez a megoldás marad.”

14, Ez a probléma nem igényel további megjegyzéseket.

15, “Egész életemben hosszú hajam volt. Elmentem egy fodrászhoz, és levágattam 50 centit belőle, mert már nagyon húzta a fejbőrömet a súly. Most boldog vagyok”

Neked milyen hosszú a hajad? Téged is idegesít?

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...