KeződoldalEmberek15 manikűr, amit minden nőnek ki kell próbálni még a nyár folyamán.

15 manikűr, amit minden nőnek ki kell próbálni még a nyár folyamán.

-

A nők nagyon érzékenyek a megjelenésükre. Fontos számukra, hogy szép legyen a hajuk, tökéletes a ruhájuk és ápoltak a körmeik. Mivel az emberek java része a körmöket is megfigyelik, ezért nélkülözhetetlen, hogy a nőknek szép manikűrjük legyen. A hideg és meleg időszakokban változnak a stílusok, hiszen télen általában a natúr színek dominálnak, barna, bézs, fekete, szürke, viszont nyáron előtérbe kerülnek a harsány és feltűnő színek, amik igazán fel tudják dobni a nők hangulatát. Ezen időszakban nagy hangsúlyt kapnak a gyümölcsös, állatos, növényes minták, melyek leginkább a nyaralásokra emlékeztetnek bennünket. Ma úgy döntöttünk, hogy bemutatunk nektek néhány képet, melyeken olyan zseniálisan kivitelezett körmök láthatók, amit minden nő legalább egyszer ki akar próbálni a nyári szezon során.

1, Ha valaki imádja a természetet ez a köröm biztos elnyeri a tetszését.

2, A narancssárga köröm nem mindenkinek áll jól, de ha ízlésesen van elkészítve, úgy, ahogy a képen is látszik, akkor bárki szívesen választaná.

3, A fehér körmök idén sem maradhatnak ki, egy jól megfestett koktéllal pedig még hangulatosabb lesz, amit leginkább a nyaralásokhoz lehet kötni.

4, Nem kell, hogy egy manikűr túl legyen cicomázva ahhoz, hogy elegáns és szép legyen.

5, Beütött a gyümölcs őrület, ilyenkor sokan csináltatnak maguknak valamilyen gyümölcs mintájú manikűrt. Ennek a hölgynek a választása a kivire esett.

6, Nincs is finomabb nyáron egy jó hideg fagylaltnál. Nem csoda, hogy ennek a finomságnak a szerelmesei a körmükre is ezt festetik.

7, A flamingó minta idén nyáron óriási népszerűségnek örvend. Ilyen színkombinációval pedig olyan, mintha a természetben lenni.

8, Vannak, akik nem igazán rajonganak a az állat, vagy épp a gyümölcs mintákért. Ennek a hölgynek a körme leginkább a tenger hullámaira hasonlít, ami egy forró nyári napon nagyon is jó választás.

9, Az extrém körmök kedvelőinek itt egy nagyon precízen kidolgozott munka.

10, Ki ne akarna legalább egyszer ilyen kaktuszos körökkel feszíteni?!

11, A növények, falevelek, most óriási népszerűségnek örvendenek a hölgyek körében.

12, Erről a mintáról nektek is a víz jut az eszetekbe?

13, A dinnye a forró napokon is megváltást jelent, nem csoda, ha egyesek a körmükön is azt akarják viselni.

14, Ti kipróbálnátok ezt a fajta manikűrt?

15, Ha nyaralás, akkor bizony nyaralós köröm dukál, és mi lehetne jobb, mint amikor naplemente és pálmafák díszítik a körmeidet?!

Ti milyen típusú körmöket szoktatok csináltatni nyáron? Milyen színek dominálnak nálatok? Írjátok meg kommentben.

Ezt is olvasd el