Natalya Lobanova egy rendkívül ügyes kezű, tehetséges művész és illusztrátor, aki Londonban él és festőként valamint kép illusztrátorként tevékenykedik. Szellemes rajzai általában egyszerű vázlatokként kerülnek bemutatásra , de ezek a művek telis-tele vannak igazsággal a kortárs kultúrával és társadalommal kapcsolatban. Ezekkel a helyzetekkel általában minden egyes ember találkozik az élete, ha nem a mindennapjai során. A mostani posztunkban az ő képeit hoztuk el, és kíváncsian várjuk ki ismer rá a saját életére.

1, Talán ez az egyik legrosszabb érzés, ami valaha történhet egy emberrel, főleg ha már alapjáraton stresszesen indult a nap.

2, Ebben van valami, nem tudhatjuk, hogy az a pók, aki éppen a házban garázdálkodik, hogy vélekedik rólunk.

3, Ez a kép tökéletesen összefoglalja, hogyan is változik meg egy ember hozzáállása 10 év alatt…

4, A legtöbb gyerek mindig beteg akar lenni, hogy ne kelljen iskolába mennie, felnőttként azonban annak örülnek, ha soha nem betegszenek le, hiszen a táppénz nem olyan jó, mint egy rendes fizetés.

5, Pontosan az ilyen esetek miatt nem iszom lefekvés előtt semmit. Ki akar az éjszaka közepén kikelni a meleg ágyból és a hidegbe elvégezni a dolgát?

6, A legfájdalmasabb érzések közé tartozik, mikor a szőr valamilyen oknál fogva visszafele nő. Ha te is akarod tudni vajon ez miért alakul ki, akkor nézd meg ezt a képet.

7, A napi rutin nem mindig úgy alakul, ahogy szeretnénk, s ez a kép ezt tökéletesen be is mutatja.

8, Vannak ruhák, amik annak ellenére, hogy jól néznek ki, nem annyira praktikusak, ilyen például a kezes lábas, vagy épp a nagy fodrokkal rendelkező ruhák.

9, Ezzel a mondattal heti szinten kétszer minden egyes lány találkozik, ami olyan érzés számukra, mintha simogatnák a lelküket.

10, A mai világban az internet olyan válogatós. Ti nem vettétek észre?

11, Vannak emberek, akik nem igazán kedvelik az évszakokat, mert mindig találnak benne valami negatívumot. A nyár túl meleg, az ősz túl esős, a tél túlságosan hideg a tavasz pedig tele van pollenekkel.

12, A nyárral pusztán az a baj, hogy olyankor nem lehet teljes mértékben megszabadulni a rovaroktól és ezek sok bosszúságot képesek okozni.

13, Az a legrosszabb a tél-tavasz váltásnak, hogy reggel és este még hideg van, alaposan fel kell öltözni, viszont napközben meg lehet gyulladni, mert a napnak már van ereje.

14, Köszönöm, ez nagyon informatív volt….

15, Az élet apró örömei

Melyik kép illik legjobban az életedhez?