15 minimalista rajz, ami bemutatja a mindennapok során folytatott ádáz küzdelmeket

Natalya Lobanova egy rendkívül ügyes kezű, tehetséges művész és illusztrátor, aki Londonban él és festőként valamint kép illusztrátorként tevékenykedik. Szellemes rajzai általában egyszerű vázlatokként kerülnek bemutatásra , de ezek a művek telis-tele vannak igazsággal a kortárs kultúrával és társadalommal kapcsolatban. Ezekkel a helyzetekkel általában minden egyes ember találkozik az élete, ha nem a mindennapjai során. A mostani posztunkban az ő képeit hoztuk el, és kíváncsian várjuk ki ismer rá a saját életére.

1, Talán ez az egyik legrosszabb érzés, ami valaha történhet egy emberrel, főleg ha már alapjáraton stresszesen indult a nap.

2, Ebben van valami, nem tudhatjuk, hogy az a pók, aki éppen a házban garázdálkodik, hogy vélekedik rólunk.

3, Ez a kép tökéletesen összefoglalja, hogyan is változik meg egy ember hozzáállása 10 év alatt…

4, A legtöbb gyerek mindig beteg akar lenni, hogy ne kelljen iskolába mennie, felnőttként azonban annak örülnek, ha soha nem betegszenek le, hiszen a táppénz nem olyan jó, mint egy rendes fizetés.

5, Pontosan az ilyen esetek miatt nem iszom lefekvés előtt semmit. Ki akar az éjszaka közepén kikelni a meleg ágyból és a hidegbe elvégezni a dolgát?

6, A legfájdalmasabb érzések közé tartozik, mikor a szőr valamilyen oknál fogva visszafele nő. Ha te is akarod tudni vajon ez miért alakul ki, akkor nézd meg ezt a képet.

7, A napi rutin nem mindig úgy alakul, ahogy szeretnénk, s ez a kép ezt tökéletesen be is mutatja.

8, Vannak ruhák, amik annak ellenére, hogy jól néznek ki, nem annyira praktikusak, ilyen például a kezes lábas, vagy épp a nagy fodrokkal rendelkező ruhák.

9, Ezzel a mondattal heti szinten kétszer minden egyes lány találkozik, ami olyan érzés számukra, mintha simogatnák a lelküket.

10, A mai világban az internet olyan válogatós. Ti nem vettétek észre?

11, Vannak emberek, akik nem igazán kedvelik az évszakokat, mert mindig találnak benne valami negatívumot. A nyár túl meleg, az ősz túl esős, a tél túlságosan hideg a tavasz pedig tele van pollenekkel.

12, A nyárral pusztán az a baj, hogy olyankor nem lehet teljes mértékben megszabadulni a rovaroktól és ezek sok bosszúságot képesek okozni.

13, Az a legrosszabb a tél-tavasz váltásnak, hogy reggel és este még hideg van, alaposan fel kell öltözni, viszont napközben meg lehet gyulladni, mert a napnak már van ereje.

14, Köszönöm, ez nagyon informatív volt….

15, Az élet apró örömei

Melyik kép illik legjobban az életedhez?

Add Comment