15 női dolog, aminek a férfiak nem tudnak ellenállni!

Nyilván mindenki tisztában akar lenni azzal, hogy mik azok a tényezők, amik megfogják a  férfiakat. Vannak olyan női személyiségjegyek, amiknek az erősebbik nem képviselői egyszerűen nem tudnak ellenállni. Hogy senki se tapogatózzon a sötétben, mi összegyűjtöttük ezeket a sajátos jegyeket, hogy ti is megtudjátok, mitől megy el a férfiak esze, természetesen csak pozitív értelemben.

Jóság.

A férfiak nem tudnak ellenállni, egy olyan nőnek, aki az első perctől fogva kedves velük, illetve a környezetében élő személyekkel. Ha az állatokat is imádja, az már csak hab a tortán.

Kellemetlen helyzet kezelése.

A férfiak azt mondják, hogy a viselkedés és a megjelenés része a természetességnek. Kiderült, hogy a váratlan helyzetekre való reakció is fontos. Ha egy lány el tudja ismerni, hogy hibát követett el, ahelyett, hogy megpróbálna mentegetőzni. Ez egy igazi módja annak, hogy megkapd az érdeklődő férfi csodálatát.

Ápolt külső.

Sok lány biztos abban, hogy a műkörmös kivételével senki sem érdekli a körmüket. Azonban úgy tűnik, hogy az emberek értékelik az ápolt kezeket, mivel ez az információ arról árulkodik, hogy a lány odafigyel a megjelenésére.

Érzelmi állapot.

A férfiak szerint az egyik leginkább kellemetlen női típus a pesszimista. A férfiak észreveszik mindazt, ami az életben problémákat okoz, és ez rettentően rontja a hangulatukat. Kezdenek hozzászokni ahhoz a képhez és fájdalomhoz, amit megteremtettek maguknak, úgy, hogy közben pozitív dolgok után sóvárognak. Ezért a férfiak szemében pozitív, ha egy nő értékeli a saját életét.

Pénzügyi helyzet.

A nők egyenlő jogokat kértek, és megkapták. Ez az oka annak, hogy nem csak a nők vizsgálják a férfiak pénzügyi helyzetét, hanem fordítva is. Mindenképpen győződj meg róla, hogy az emberek csak kíváncsiságból kérdeznek a pénzügyi dolgaidról, nem pedig, hogy következtetést vonjanak le. Ha több pénzt keresel, mint ő, akkor szüksége lehet némi időre ahhoz, hogy megértse, képes-e szembenézni egy ilyen helyzettel.

Önbecsülés.

Az emberek kedvelik azokat a nőket, akik tudják, tisztában vannak azzal, hogy gyönyörűek és vonzóak, az ilyen nőknek szeretnek bókolni. A férfiak számára nem vonzó az a nő, aki megkérdőjelezi saját szépségét.

Hozzáállás más lányokhoz.

Ha a lány kedvesen áll a többi barátnőjéhez, illetve más, még ismeretlen emberekhez, biztos lehetsz benne a férfi, hogy nem fog féltékenységi jelenetet rendezni egy új kolléga nő miatt, hanem barátságosan fog hozzáállni, mint az összes többi emberhez.

Stílus.

A stílusod döntő tényező lehet, ha megmutatod magad, mert minden embernek megvan a véleménye arról, hogy álmai nőjének milyennek kell lennie. Néhányan nem merik megközelíteni a feltűnő színű hajat viselő lányokat, pedig lehet, hogy épp ő az, csak a hajszíne miatt elutasítod.

Lábbeli.

Igen, a férfiakat érdeklik olyan személyek, aki szereti a lábbeliket. Nem, nem próbálják meg beazonosítani, hogy ki tervezte a cipőt, se azt, hogy mennyire passzol a cipő a táskához. Inkább arra fordítanak figyelmet, hogy mennyire kényelmesen érzi magát a nő abban a lábbeliben. Amikor egy lány hatalmas és instabil sarokkal rendelkező cipőt visel, az a férfiaknak nem túl vonzó megjelenést sugall, főleg, ha az adott hölgy nem tud benne menni.

A barátok száma.

A férfiak számára fontos, hogy a barátnőjének igaz barátai legyenek, akikkel tűzön-vízen át keresztül mennek. A férfiakat megijeszti, ha a nőnek nincs barátja, mert mindig a férfivel akar lenni, ami már túl sok, illetve besavanyodhat.

Nevetés.

Azok a lányok, akik nem félnek megmutatni érzelmeiket, mindig elkábítják az embereket.

Melltartó nélkül.

Amikor a lányok a nagy nyári melegben melltartó nélkül vesznek fel egy-egy laza anyagú felsőt, a férfiak nem tudnak ennek ellenállni. Ott van jelen a tiszta feltáratlan bőr, amit alig várnak, hogy megsimogathassanak.

Humorérzék.

Amikor a tökéletes lányra gondol, mindig, minden körülmények között, humorérzékkel eleveníti fel.  A kutatások csak azt bizonyítják, hogy azok a lányok, akik viccesek, vonzóbbnak tűnnek.

Fáradtság.

Jól ismert tény, hogy az álmatlanság és az alváshiány nem tesz minket vonzóvá, sőt a kozmetikumok sem tudják elrejteni a mindennapi stresszt. Egy tanulmányban, férfiaknak fényképeket mutattak képeket vonzó nőkről, akik közül néhányan 8-9 órát aludtak éjszaka, mások pedig egyáltalán nem aludtak. Azok, akik nem aludtak, nem voltak vonzóak a férfiak számára.

Aspirációk.

Olyan világban élünk, amely tele van eseményekkel. Valószínűleg ez az oka annak, hogy a teljes életre való törekvés, a nagy álmok és tervek valóra váltása valamint új magasságok elérésére, kellő inspiráló forrása lesz a férfiaknak. Ugyanis nagyon fontos tényező egy férfinak, ha a nőnek vannak céljai. A passzivitás és a lustaság ezt a vonzalmat kikapcsolja.

Add Comment