KeződoldalEmberek15 zseniális ötlet azok számára, akik imádják irányítás alatt tartani a dolgokat

15 zseniális ötlet azok számára, akik imádják irányítás alatt tartani a dolgokat

-

A mai világban nagyon nagyon fontos, hogy az emberek kreatívak legyenek, mert a szorult helyzetekből csak ezzel módszerrel tudnak kilábalni, arról nem is beszélve, hogy költséghatékonyabb, mintha hozzáértő emberhez fordulnának. Például, ha berepedt a szélvédőd, de most nincs pénzed megcsináltatni, néhány Dragon Ball figurával orvosolhatod a problémát. Ha aggódsz amiatt, hogy valaki elviszi a bőröndödet a reptéren, nemes egyszerűséggel húzz rá egy pólót, ami akár lehet használt is, így biztosra veheted, hogy senki nem akar majd hozzáérni a csomagodhoz. Mai cikkünkben ilyen és ehhez hasonló képeket hoztunk el nektek.

1, A szélvédőm sajnálatos módon betört, és ez volt az egyetlen módszer, amivel én magam tudtam helyrehozni. Nem utolsó sorban így még menő is.

2, Adam Savage a népszerű “Állítólag…” című sorozat egyik vezető producere belefáradt abba, hogy amikor szüksége lenne rá, sosincs a közelben vonalzó. Ennek orvoslására fogta magát és egyet tetováltatott az alkarjára.

3, Apám a termoszt nem tea vagy kávé melegen tartására használja, hanem arra, hogy a burritója ne hűljön ki.

4, Ha emlékeztetőt akarsz írni magadnak a kocsiba, akkor ez a napellenzőhöz rögzített kis tábla és toll pont optimális lesz.

5, Ha mindig is gondot okozott a fülbevalók elrakása, akkor ennek a parafatáblának nagy hasznát veszed, ugyanis ebbe egyesével bele tudod tűzni a fülbevalóidat.

6, Ha az élükre állítod a nadrágokat a fiókban, akkor kevesebb eséllyel kell majd őket kivasalni, ha kiveszed őket onnan.

7, Amennyiben azt látod, hogy a banánod elkezdett bebarnulni, akkor se dobd ki, hanem készíts belőle pépet majd tedd a fagyasztóba. Süteményekhez például tökéletesen fel lehet használni.

8, Bizony nem csak a suliban lehet puskázni, hanem a való életben is. Nézd csak:

9, Ha a palacsintát csillag alakban vágod be, akkor a juharszirup szépen bele tud folyni a közepébe.

10, Tökéletes módszer arra, hogyan zsúfoljunk még több terméket a bevásárlókocsiba, ha az már tele van.

11, Ha téged is zavar, hogy fúrás közben mindenfelé száll a por, akkor tegyél egy kis műanyag poharat a végére, ami megfogja a port.

12, Amennyiben félsz attól, hogy valaki más elviszi a bőröndödet, akkor húzz rá egy pólót. Senki sem akar ilyen táskát magával vinni, így nincs mitől tartanod.

13, Úgy tudsz a legjobban különbséget tenni a szivacsok között, ha fogod és levágod a sarkukat. A négy sarkos szivacs legyen a mosogatós, a három sarkos szivacs legyen a bútortisztítós a két sarkos pedig amivel a fürdőszobát takarítod.

14, Ha már unod a piszkos parkettát és járólapot, akkor légy kreatív tegyél a gyerekeid lába alá nedves törlőkendőket, és kérd meg őket, hogy tegyenek úgy, mintha korcsolyáznának.

15, A lusta lányok húsvéti tojása. Ezzel a módszerrel nem kell napestig azzal foglalkozni, hogy befesd a tojásokat.

Na, hogy tetszettek a képek?

Ezt is olvasd el