Nap mint nap új találmányok ezrei jelennek meg. Bár néha nem vagyunk biztosak benne, hogy pontosan olyanok, mint, amelyekről régóta álmodtunk. Talán csak egy asztali porszívóra, egy elektromos dugóhúzóra vagy egy saját bejáratú házi robotra van szükséged. A lent felsorolt tárgyak mindegyike meg tudja könnyíteni életünket. Te melyiket választanád?

Eco-palack vízhez és italokhoz.

Ezek a világos és kényelmes palackok azonnal felkavarják a hangulatot. “BPA free” nevet láthatunk rajta (lásd a jobb oldali fényképet). Ez azt jelenti, hogy “Biszfenol A” műanyagot nem használtak fel a gyártása során. Ennek a palacknak a segítségével, minden káros anyagtól mentesen csillapíthatod szomjúságod.

Etető-kamera.

Ez nagyon hasznos tárgya azoknak, akik gondoskodnak a körülöttük élő állatvilágról. Nem kell hosszasan ott állnod az etető mellett, hogy lásd, esznek a madarak. A “Bird Photo Booth” eszközt Bryson Lovett fotográfus találta fel, hogy egyszerre gondoskodjon a madarakról, és kapja őket lencsevégre.

Okos kitűző, medál, karkötő.

A Bellabeat cég kifejlesztett egy “Leaf Nature” nevű szerkentyűt a nők számára, ami segít nyomon követni a megtett lépéseket, megtett távolságot, elégetett kalóriát, aktívan töltött perceket, stresszt, alvás minőségét, és még a menstruációs ciklust is, úgy, hogy a másik ember semmit sem vesz belőle észre.

“Amber” izzó az egészséges alváshoz.

Ez a LED izzó, ha hiszed, ha nem biztosítja az egészséges alvást. Az este lágy fénye elősegíti a természetes melatonin termelését, ellentétben a fényes nappali lámpákkal. Ez a naplemente egyfajta utánzata. Tanulmányok kimutatták, hogy azok az emberek, akik ezt a lámpát használják lefekvés előtt, nyugodtabban aludtak és reggelre sokkal kipihentebben érezték magukat.

A kisállat etető, amit távolról lehet működtetni.

Természetesen nem akarjuk, hogy házi kedvencünknek nélkülöznie kelljen a finom falatokat. Ám a napi munka és az üzleti utak néha nem teszik lehetővé, hogy nyomon kövessük mennyit esznek, ha nem vagyunk velük. Ezzel a korszakalkotó szerkezettel egyetlen gombnyomással kiadagolhatjuk kedvencünk vacsoráját, wifin keresztül.

Speciális hűtőpárna.

A kimelegedést, és izzadást akadályozza meg, mert szinten tartja a test hőjét alvás közben, egy speciális gél, mely hűtést biztosít, így sokkal nyugodtabban lehet aludni.

Elektromos dugóhúzó.

Ez az elektromos dugóhúzó, könnyen és egyszerűen nyitja ki kedvenc borosüvegét. Mivel akkumulátoros, nem kell elemet cserélni benne, egy töltéssel 40 palack nyitható ki.

Szilikon forma, jégkrém és desszertek számára.

Ezzel a szilikon formával könnyedén készíthetsz magadnak hűsítő finomságot, fagylaltból vagy akár gyümölcsléből is. Csak tedd a virág mintájú formába, fagyaszd le és máris kész a nyalánkság.

Fejtartó a kényelmes utazásért.

Az utazások során, különösen, ha hosszúra sikeredik az út, szükség van arra, hogy az ember lazítson egy kicsit, anélkül, hogy valaki vállán landolna a fejed. Ezzel a zseniális termékkel úgy alakíthatod alvó pozíciódat, ahogyan csak akarod.

Mágnesgolyók mosáshoz és mosogatáshoz..

Meg fogsz lepődni, de ez a kis tárgy sok problémát megold. A mágneses golyó semlegesíti a víz keménységét, és védi a gépet a meghibásodástól. A mosásnál is praktikus darab, mert a mosandó ruhákat jobban kiöblíti. Megóvja a mosószer foszfátjaitól, amelyek a bőrön keresztül felszívódhatnak.

Asztali porszívó.

Ha szereted a tiszta asztalt, de eleged van a folyamatos törölgetésből és suvickolásból, biztosan örülni fogsz ennek a kis katicabogárnak. Egy ilyen asztali porszívóval az asztal tisztítása gyerekjátékká válik. Tehát ne lepődj meg, ha a családod, különösen a gyerekek hirtelen be akarnak csatlakozni a takarításba.

Ágy melletti tároló.

Néha olyan jóérzés feküdni az ágyban, különösen egy kemény munkanap után. Ilyenkor sok minden akad a kezünk ügyébe, például, telefon, könyv, szemüveg, távirányító stb. Ha nem akarunk felkelni és egyesével eltenni őket a helyükre, csak szerezz be egy ilyen ágy melletti tárolót, ahova kényelmesen berakhatod a dolgaidat.

Szilikonpoharak, ami nem törik el egy buli alkalmával.

Biztos ti is voltatok már úgy, hogy a ti bulitokban, vagy más házibuliján csak úgy törtek a poharak. Ilyenkor persze félünk a szüleinktől, mit fognak szólni. Ám ezzel a szilikonpohárral ez a probléma egy-kettőre megoldódik. Szerencsénkre, ezt bárkinek bátran adhatjuk, következmények nélkül.

Irányított aroma lámpa.

Nem, ez nem Aladdin csodalámpája, ám a mesés hangulat garantált. Ez a miniatűr illatosító alkalmas felnőttek és gyerekek számára is, 3 mód található rajta, időzítő, automatikus háttérvilágítás 7 szín közül lehet választani, valamint éjszakai üzemmódra is képes.

Házirobot – a dolgok hordozója.

Az emberek hajlamosak egyetlen útra sok dolgot magukkal vinni. Amikor már nem fér be több étel meg ital a bőröndbe, csak kapd elő a kis robotodat, töltsd meg amivel szeretnéd, és ő követni fog, ahova mész.