KeződoldalEmberek16 furcsa és megmagyarázhatatlan dolog, amit a legtöbb ember csinál.

16 furcsa és megmagyarázhatatlan dolog, amit a legtöbb ember csinál.

-

Annak ellenére, hogy ahány ember van a földön és annyiféle, egy dologban mind egyezünk, a lustaságban. Mindegy mi történik, ha eluralkodik rajtunk a lustaság, akkor soha semmilyen körülmények között abból nem lehet kizökkenteni bennünket. Természetesen vannak olyan tevékenységek is, amelyekben ez megnyilvánul, például a csomagok hordásában, vagy amikor lefekszünk a kanapéra egy kicsit pihenni és elkezdünk fázni, de túl lusták vagyunk takaróért menni, ezért a párnát tesszük magunkra és még sorolhatnánk. A mai cikkünket azzal a céllal hoztuk létre, hogy megmutassuk nektek, mik azok a dolgok, amiket szó szerint minden egyes ember csinál.

1, Valld be, hogy te is csináltál már olyat, hogy ledőltél egy kicsit a kanapéra, mondván csak pár percre hunyod le a szemed és a vége az lett, hogy a párnával takaróztál be, mert még ahhoz is lusta voltál, hogy elmenj a takaródért.

2, Minden ember legalább egyszer csinált olyat az élete során, hogy a pudingos, gyors tésztás, rizses zacskót egyből felbontotta és a kukába dobta, mert úgy gondolták meg tudják csinálni a hátulján található recept nélkül is, de nem így volt és ki kellett bányászni a kukából.

3, Bevásárlás után olyan lusták vagyunk többször fordulni, főleg ha emeletes házban lakunk, hogy inkább megszakadunk, de egy füst alatt felvisszük a cuccokat.

4, Tuti, hogy volt olyan időszak az életedben, sőt akár még most is tart, hogy az üres, vagy félig megivott üdítős, vizes palackokat a kocsidban tárolod.

5, Ha nem visszük magunkkal a telefont akkor unaloműzés gyanánt a WC-ben található papír, vagy illatosító flakonját olvasgatjuk, ameddig nem végzünk.

6, Tuti, hogy legalább egyszer csináltad már az életedben, hogy a rágót papírostul etted meg, mert nem tudtam rendesen leszedni a csomagolását.

7, Amikor nem akarsz valakinek köszönni, vagy valakivel beszélgetésbe elegyedni, úgy teszel, mintha egy fontos üzenetre, vagy telefonhívásra válaszolnál.

8, Valld be te is nyitogattad már egymás után többször a hűtő ajtót abban a reményben, hogy a legközelebbi nyitásnál valami finomságot találsz benne.

9, A legtöbb ember az első szendvicse elkészítése után nem tudja eldönteni, hogy meg tud-e enni még egyet vagy sem, ezért a biztonság kedvéért a képen látható módon helyezi el a kést a mosogató mellet.

10, A velúr hatású kanapéra unaloműzésként különböző mintákat rajzolunk.

11, Ugyanezt megcsináljuk a full ujjlenyomatos telefonunk kijelzőjén is.

12, Csak úgy tudod meghatározni, hol helyezkedik el az adott betű az ABC-ben, ha végigmondod azt.

13, Annak érdekében, hogy jobban be tudjunk parkolni a kiszemelt helyre, lehalkítjuk a rádiót.

14, 5 perces eltérésekkel állítasz be ébresztőt, hogy tuti biztos felébredj reggel.

15, Annak érdekében, hogy senkit ne kelts fel a mikrót egy másodpercnél leállítod.

16, Ilyen fejet vágsz akkor, mikor kinézel egy ruhát a boltban, de akkor sem tudnád megvenni, ha a szerveidet kezdenéd el árulni.

Na ugye, hogy ti is csináltok ilyet?

Ezt is olvasd el