KeződoldalÉrdekességek16 híresség, akik rengeteget változtak a vörös szőnyegen való első megjelenésük óta

16 híresség, akik rengeteget változtak a vörös szőnyegen való első megjelenésük óta

-

A változás az egyetlen állandó dolog az életünkben, pontosan ebből kifolyólag nem is annyira meglepő, ha mind az alakunk, arcunk, öltözködési stílusunk átalakul az idő múlásával. Csak míg a hétköznapi embereknél ez nem annyira feltűnő, addig a hírességek világában annál inkább. Hiszen őket rendszeresen látjuk a vörös szőnyegen, megfigyelhetjük milyen lett a hajuk, a stílusuk és összehasonlíthatjuk őket a legelső vörös szőnyeges megjelenésükkel. Igazság szerint mai cikkünkben pontosan ezt csináltuk. Összeszedtünk néhány népszerű és közkedvelt hírességet, celebet, akik nagyon-nagyon sokat változtak az idő múlásával.

1, Blake Lively

A színésznő azután lett nagyon népszerű, hogy 2007 és 2012 között szerepelt a Gossip Girl (Pletykafészkek) című sorozatban. Viszont ikonikus sorozata előtt több filmben is szerepelt 2005-ben például a “Négyen egy gatyában” című filmben láthattuk feltűnni.

Régen – Most

2, Margot Robbie

Margot Ausztráliában látta meg a napvilágot és ott is vált népszerűvé. Régen elég merész ruhákat választott magának, mikor megjelent a vörös szőnyegen, de miután 2011-ben az Egyesül Államokba költözött stílusa nagyon sokat változott.

Régen – Most

3, Charlie Hunnam

Charliet 17 évesen fedezték fel és óriási lehetőségeket láttak benne. Karrierje 18 évesen kezdett fellendülni. Első nagy sikerét a “Green Street” nevű filmnek köszönheti, ami 2005-ben került a mozikba. Akkoriban viszont nem volt szakálla, ezért lehet olyan nehezen felismerni.

Régen – Most

4, Emma Stone

Emma a 2007-ben bemutatott “Superbad” című filmnek köszönheti népszerűségét. A film premierjén egy nagyon csinos lilás-kékes színű ruhát viselt, ám stílusa sokat változott az évek múlásával.

Régen – Most

5, Scarlett Johansson

Scarlett gyerekként több filmben is szerepelt, ám első és legjelentősebb szerepe az “Elveszett jelentés” című filmben volt. Ez volt a fordulópont a karrierjében. Régebben nem volt annyira nőies, mint manapság. Lehet fejben is fel kellett nőnie ahhoz, hogy csinos ruhákban jelenjen meg a vörös szőnyegen.

Régen – Most

6, Ariana Grande

Ariana 13 évesen került be egy zenei filmbe, majd később a Nickelodeon-on folytatta munkásságát. 2010-ben szerepet kapott a “V, mint Viktória” című sorozatban. Két évre rá adták ki első számát, ezt pedig egy egész album követte. Ekkor kezdett megváltozni stílusa is.

Régen – Most

7, Ryan Gosling

Ryan már gyerekkorában belekóstolt a színészkedés világába, ugyanis Britney Spearssel, Justin Timberlake-kel, Christina Aguilera-val, együtt szerepelt a “The Mickey Mouse Club” varietéműsorban. Azóta persze egyre magasabbra mászott a siker felé vezető ranglétrán, ám a nagy áttörést a 2004-ben bemutatott “Szerelmünk lapjai” hozta meg számára.

Régen – Most

8, Emily Blunt

Emily a 2006-ban bemutatott “Az ördög Pradát visel” című filmben tűnt fel, mint Miranda asszisztense, ám ebben a filmben rajtakívül több más híresség is szerepelt, például Meryl Streep, Anne Hathaway, Stanley Tucci, Simon Baker, Adrian Grenier, Heidi Klum…stb. Stílusa ahhoz képest rengeteget változott, ez pedig vörös szőnyeges megjelenésén is látszik.

Régen – Most

9, Rihanna

Az énekesnő 16 évesen költözött el Barbadosról az Egyesült Államokba. 2005-ben kiadta első albumát, ami nagyon sikeres lett. Akkoriban nem fektetett túl nagy hangsúlyt az öltözködésére, de ez sokat változott az évek múlásával.

Régen – Most

10, Gigi és Bella Hadid

A lányok 2014-ben csöppentek bele a divatvilágba. 18 évesen lehetőségük volt fellépni a Fashion Week shown, ahol karrierjük is elkezdődött. Ma már szinte rájuk sem lehet ismerni, annyit változtak.

11, Lady Gaga

Lady Gaga 2008-ban tűnt fel a színen, mikor kiadta legelső albumát. 2009-ben már mindenki ismerte nevét és a dalait. Gaga mindig is kitűnt a tömegből kicsavart ízlésével, ám az utóbbi időben visszafogta magát és egy kicsit szolidabb ruhadarabokat öltött magára.

Régen – Most

12, Hugh Jackman

Hugh a 2000-es években tűnt fel “Farkasként” mellyel világszerte óriási hírnévre tett szert. A színész gyakorlatilag semmit sem öregedett, de ruhatára sokkal elegánsabb irányba változott.

Régen – Most

13, Kendall Jenner

A modell családjának köszönhetően került a “rivaldafénybe” de önálló karrierje csak 2010-ben indult be, mikor 14 évesen aláírt egy szerződést. Megjelenése nem változott túl sokat, ám stílusa annál többet. Ma sokkal magabiztosabb a kamera előtt, mint régen volt.

Régen – Most

14, Miley Cyrus

Miley híres családba született, mert apja népszerű zenész, anyja pedig ismert színésznő. A lány akkor lett nagyon népszerű, mikor 14 évesen megkapta Hannah Montana szerepét. Abban az időben korának megfelelő ruhákat viselt a vörös szőnyegen is, ám 20 évesen ezt megelégelve stílust váltott.

Régen – Most

15, Lindsay Lohan

Lindsay 3 éves volt, mikor bekerült a modellek világába. 12 éves korára viszont már filmszerepeket is vállalt. 2002-2003-ig óriási népszerűségnek örvendett, rendszeresen lehetett őt a vörös szőnyegen látni. Azóta viszont elindult a lejtőn és megjelenése is sokat változott.

Régen – Most

16, Kim Kardashian

Kim Kardashian korábban Paris Hilton asszisztenseként dolgozott, és több eseményen is részt vett már. 2006-ban ne volt akkor divatikon, mint manapság, ami a ruháin is meglátszott. 2007-ben kezdett felfelé ívelni “karrierje”, mikor a családjáról reality-t forgattak. Kim ekkor kezdte el kialakítani egyedi stílusát.

Régen – Most

Ezt is olvasd el

Ő az élő Maugli – Éveken át élt a dzsungelben, hogy...

0
A világon élnek olyan emberek, akik nem olyannak születtek mint az átlag. Ők valamilyen veleszületett rendellenességgel, betegséggel, egyedi megjelenéssel látták meg a napvilágot. Egy...