KeződoldalÉrdekességek16 megrázó kép, amely bemutatja a nőket a plasztikai műtétek után

16 megrázó kép, amely bemutatja a nőket a plasztikai műtétek után

-

Az emberek többsége nincs kibékülve magával. Nem csak a nők, hanem a férfiak sem. Régen nem volt lehetőség arra, hogy az emberek kedvükre alakíthassák a testüket. Szépen lassan jött ez a köztudatba, de még így is csak a gazdagok engedhették meg maguknak. Manapság megváltoztak az árak és a lehetőségek is, ami a plasztikai beavatkozásokat illeti. Úgy és olyanná formálhatjuk magunkat, amilyenné szeretnénk. Az élő Barbie babákból már Dunát lehet rekeszteni. Számtalan hír volt már arról a pasasról, aki Ken babává műttette magát majd rájött, hogy inkább nő lenne. Szóval ő is Barbie-ként végezte. Nincsenek sokan, akik úgy gondolják, hogy ízléses lett a végeredmény, de ezt nem tisztünk eldönteni. Mindenki azt kezd az életével, amit akar.

Ha valaki a kebleit akarja felturbózni kicsit, akkor olyan egymillió forint körül kell kalkulálnia. Viziteket és gyógyszereket is belekalkulálva nyilván több. Ha valakinek belefér, akkor szíve joga költeni rá. Ezt elítélni nem lehet és nem is szabad. Sokan vannak, akiknek a magabiztossága múlik ilyeneken. Egy kis szemhéjplasztikától, vagy műkeblektől még nem lesz senkiből sem “maca”. A gond akkor van, ha az illető már a függőjévé vált és képtelen elfogadni a testét olyannak, amilyen. Az öregedés egy természetes folyamat és az ellene való harc egy bizonyos ponton túl már kezd átmenni nevetségessé. Gondoljunk csak Donatella Versace-ra.

Érdemes megemlíteni egy másik dolgot is. Sokan úgy gondolják, hogy befekszenek a kés alá és pár nappal később már “tökéletesen” jelenhetnek meg a strandon. Ez nem így van. Ezek a beavatkozások nem ilyen gyorsak és cseppet sem fájdalommentesek.

A műtéteket fájdalmas és hosszú gyógyulási folyamat követi. Ezzel jobb tisztában lenni. Nemrég egy JI YEO nevű koreai fotós képei söpörtek végig az interneten, amely dokumentálta a műtétet követő napokat. A képeket látva páran biztosan meggondolják magukat.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

Ezt is olvasd el