17 árva kisállat, akik jószívű emberek miatt kaptak egy második esélyt a boldogságra

Soha nem szabad megtagadni a segítséget attól, aki rászorul, se embertől, se állattól, mert sosem tudhatod neked mikor lesz szükséged segítségre. Sajnálatos módon, nagyon sok állat él az utcákon és menhelyeken, akik alig várják, hogy végre örök otthonra leljenek. Ahelyett, hogy elmész és drága pénzért veszel magadnak egy kutyát tenyésztőtől, inkább fordítsd arra ezt az összeget, hogy örökbe fogadsz egy menhelyi állatot, és elviszed állatorvoshoz. Ezek a szeretetre éhes kutyák és macskák örökre hálásak lesznek.

Összegyűjtöttünk 15 állatot, akik a jószívű embereknek köszönhetik azt, hogy kaptak egy második esélyt a boldogságra.

“Pár héttel ezelőtt elmentem egy állatmenhelyre és örökbe fogadtam ezt a gyönyörű Corgi-t, ahelyett, hogy elmentem volna egy tenyésztőhöz és drága pénzért vettem volna egyet.”

“Elmentem egy állatmenhelyre, és amikor kinyitottam a kocsim ajtaját ez a kettő szépség ugrott be az utastérbe. Ma már el sem tudnám nélkülük képzelni az életem.”

“A párom és én elutaztunk Floridába a nagymamája temetésére. Amikor bementünk a házába ezt a kiskutyát találtuk ott. Akkor döntöttük el, hogy elhozzuk magunkkal haza.”

“Elmentem egy állatmenhelyre, ahol ez a cica lépten-nyomon követett. Ekkor döntöttem úgy, hogy hazahozom.”

“Önkéntesnek álltam a helyi állatmenhelyen, de akkor már volt egy kutyám. Ennek ellenére még kettőt befogadtam, szóval azt hiszem új ágyra lesz szükségem.”

“Elmentem az állatkereskedésbe és, amikor megláttam ezt a szőrgolyót képtelen voltam otthagyni.”

“Ez a kismacska beszorult a szomszéd ház ereszcsatornájába. Olyan hangosan nyávogott, hogy kimentünk és lehoztuk. Azóta itt él velünk.”

“A kislányommal elmentünk sétálni, és útközben találkoztunk ezzel a kutyussal, aki hazáig követett bennünket. Úgy döntöttünk megtartjuk.”

“Hallottam, ahogy az ajtó előtt keservesen nyávog egy cica. Mivel nem láttam, hogy tartozna hozzá valaki, ezért befogadtam. Most így éli a mindennapjait.”

“Azért mentem az állatmenhelyre, hogy örökbe fogadjak egy kutyát. Majd találkoztam ezzel a kis fickóval, aki olyan szomorú szemekkel nézett rám, hogy inkább őt fogadtam örökbe.”

“A barátnőmnek volt egy macskája, akinek hiányzott az egyik szeme. Elmentünk a múlt héten az állatmenhelyre, ahol egy teljesen ugyanolyan macskát találtunk csak a másik szeme hiányzott. Elhoztuk a menhelyről, és most így élünk.”

“Ez a cica kiszökött a ketrecéből és egészen hazáig követett.”

“A párom úgy ment el az állatmenhelyre, hogy csak megnézi a cicákat… ismétlem, megnézi…

“Amikor a kutyánk elhunyt, biztosak voltunk benne, hogy a következő egy fekete színű göndör bundájú kutyus lesz. Őt kaptuk meg 4 év múlva.”

“Elmentem a kisállat kereskedésbe, hogy halat vegyek magamnak. Ő itt a hal.”

Ha nem tudod kiválasztani melyik kutyát fogadd örökbe, akkor vedd meg az egész menhelyet.

Pontosan ezt tette Danielle Eden, amikor elment egy állatmenhelyre. Mikor meglátta milyen rossz állapotban vannak a kutyák, és nem tudta eldönteni melyiket fogadja örökbe úgy döntött, hogy felvásárolja az egész menhelyet, amibe a 250 kutya is beletartozott.

Mivel Danielle a Kanadában található Ontario-i Állatvédelmi Központ alapítója, ezért kollégái és családja nem lepődött meg a döntésén.

A kutyákat átszállíttatták Kanadába és megkezdték az örökbe adási procedúrát. Szerencsére már több, mint 70 kutya talált új gazdára.

Neked, hogyan lett házi kedvenced? Vettél vagy örökbe fogadtál?

Add Comment