KeződoldalÉrdekességek17 ember, akinek hihetetlen találékonysága szinte már ijesztő

17 ember, akinek hihetetlen találékonysága szinte már ijesztő

-

Az élet nem fenékig tejfel, nem fog minden jó lehetőséget és helyzetet ezüst tálcán az arcunkba tolni, így bizonyos helyzetekben okosnak és kreatívnak kell lennünk. Fontos, hogy szuper jó rögtönzéssel kiiktassuk az előre be nem tervezett gondokat, pontosan úgy, ahogy cikkünk főszereplői is tették. Posztunkban olyan fotókat hoztunk el, melyen olyan helyzetek láthatók, amik bárhol, bármikor, bárkivel előfordulhatnak, így nem árt felkészültnek lenni. A kérdés már csak az, te, hogy oldottad volna meg a helyükben a dolgokat?

1, Mindig videóhívást indítok, hogy lássam a szobámból is mikor forr a fazékban lévő víz.

2, Az egyik brazil városban be lett tiltva, hogy a vendéglátó egységek kint teraszt építsenek ki, ezért más módszerhez kellett folyamodniuk a vendégeknek.

3, Ha nincs kéznél öltöny a fotózáshoz, ne ess pánikba, hanem légy inkább kreatív.

4, Ki akar ezek után 3-4000 forintért napágyat bérelni, ha homokból is lehet építeni?

5, Ez az egyetlen módja annak, hogy a macskámat rávegyem, a méregdrága fekhelyén aludjon.

6, Imádok órákon át a fürdővízben pihenni, ám ilyenkor szeretek valamit nézni. Addig addig gondolkodtam míg megoldottam, hogy tudjak filmet nézni a kádban.

7, Édesanyám normál termetű masztiff kutyája nem mert sétálni a sötétben ezért fejlámpát kellett tenni rá, hogy el lehessen vinni sétálni.

8, Amikor édesanyád megkér, hogy légy kedves vigyázni a tesódra, de van ennél sokkal fontosabb és jobb elfoglaltságod is.

9, A legtöbb fesztivál kiköti, hogy nem lehet a területükre szeszes ital tartalmú italokat bevinni. Azt senki sem mondta, hogy burritot sem lehet.

10, A kutyánk fél a porszívótól, ezért csak úgy tudtuk bent tartani a házban nyitott ajtónál, ha közvetlenül a bejáratba tettük a készüléket.

11, A macskánk, minden egyes reggel belenyávogott a képünkbe, amit már megelégeltünk. A feleségem megtalálta a legjobb módszert arra, hogy elhallgattassa a macskát.

12, Ha a vasaló a legfontosabb napon adja be a kulcsot, fontos, hogy tudj rögtönözni.

13, Ez a kiskutya termetéből adódóan könnyedén ki tudott jutni a kerítésen ezért gazdái ügy döntöttek drasztikus megoldáshoz folyamodnak.

14, Amikor tudod, hogy a lányod elkezd sírni, ha leteszed, de megéheztél ezért muszáj kreatívnak lenned.

15, Vannak alkalmak mikor fel kell venni a fonalat és humorosan kell kezelni a legkellemetlenebb helyzeteket is.

16, A barátnőm a Photoshop segítségével próbálja fel a boltokban kapható ruhákat.

17, Így kell megtalálni az egyensúlyt a szülői lét és a felnőtt gyermek között.

Na mit szóltok, ti is csináltatok már ilyeneket?

Ezt is olvasd el