17 érdekes esemény, amit a Simpson családban előre megjósoltak.

Az egyik leghosszabb ideig tartó sitcom az egész világon „A Simpson család”. Az első részt még 1987-ben adták le azóta pedig már 30 évad is lement. Ez a sorozat nemcsak azért különleges, mert jófajta humor van benne és mindegyik részén lehet nevetni, hanem azért is, mert egyes részei bizony nagyon misztikusak voltak. Olyan jeleneteket lehetett látni bennük, amik még meg sem történtek, olyan épületek voltak benne, amik még fel sem épültek és mér sorolhatnám. A mai cikkünkben összegyűjtöttünk néhány epizódot és jelenetet, amik előre megjósolták a jövőt.

1, Okosórák megjelenése. Az egyik 95-ös részben Lisa leendő férje egy olyan órát visel, ami nagyon hasonlít a mostani Apple órákra. Az ehhez hasonló termék viszont csak 2014-ben került piacra.

2, A Notre-Dame székesegyház veszélybe kerülése. Az egyik részben Homer és felesége bemenekülnek a templomba az őrjöngő tömeg elől, igaz akkor semmi bántódása nem esett, ám az összeesküvéselmélet gyártók véltek felfedezni párhuzamot a 2019. áprilisában történő baleset között.

3, Donald Trump amerikai elnök szaúdi látogatása.

4, A Simpson család egyik 1997-ben leadott részében az ebola járvány elterjedését mutatják be, ami 14 évre rá valóban kitörik, mely rengeteg áldozatot követelt.

5, Siegfriedet & Royt megtámadja egy tigris. Az egyik 93-ban bemutatott részben látható, ahogy Siegfriedet & Royt megtámadja saját cirkuszi tigrise. 10 évvel később ez valóban megtörtént.

6, Egy 95-ös epizódban bemutatják a videótelefonálást, ami 20 évvel később valóban egy létező tevékenység volt.

7, Az egyik 2009-ben bemutatott sorozat epizódban látható, ahogy a Csillagok háborúja, valamint az Alvin és a mókusok egy napon jöttek ki. A legszebb, hogy 2015-ben valóban egy napon jöttek ki.

8, Bengt R. Holmström Nobel-díjat kap. Egy 2010-es epizódban volt egy lista, melyen a Nobel-díjasok nevei szerepeltek. Bengt R. Holmström neve is rajta volt, aki egyébként csak hat évvel később kapta meg a díjat.

9, Lady Gaga 2017-ben történő fellépése a Super Bowl-on.

10, Az egyik részben az NSA lehallgatja az amerikaiak telefonhívásait. Pletykaszinten terjedt el ez a valóságban, ám egy napon a szervezet egykori alkalmazottja lerántja a leplet és bevallja, hogy valóban történt ilyen eset.Az egyik részben az NSA lehallgatja az amerikaiak telefonhívásait. Pletykaszinten terjedt el ez a valóságban, ám egy napon a szervezet egykori alkalmazottja lerántja a leplet és bevallja, hogy valóban történt ilyen eset.

11, Egy 1995-ben leadott epizódban látszik a „The Shard” nevű felhőkarcoló, ami csak 2009-ben épült fel.

12, Egy 1994-ben leadott részben az autokorrekt megjelenését mutatják be egy okostelefonon.

13, Görögországban kitör a gazdasági válság.

14, A 2014-es VB-n Németország legyőzi Brazíliát.

15, A 2014-es foci VB-n Neymar lesérül.

16, A Disney felvásárolja a 20th Century Fox céget.

17, Az Amerikai Egyesült Államok elnökének megválasztják Donald Trumpot.

Te mit gondolsz ezekről?

Add Comment