KeződoldalÉrdekességek17 hétköznapi dolog, amiről az emberek többsége nem tud.

17 hétköznapi dolog, amiről az emberek többsége nem tud.

-

A könyvek, folyóiratok, természetfilmek, az iskola és az internet is nagyon sokat tanít nekünk a világról és a benne élő emberekről, valamint állatokról. Annak ellenére, hogy a legtöbben 12 évig jártak iskolába még mindig akadnak olyan dolgok, amiket nem tudnak a bolygóról, az állatvilágról és a tárgyakról. Gondoltad volna, hogy a tűzőgépek alján van egy rés, amibe további tűzőkapcsokat lehet tenni, vagy, hogy egy emu tojása úgy néz ki, mint valami dombormintás kő. Nem igaz? Ne aggódj mi sem. Szerencsére az interneten akarva-akaratlanul is rátalálunk olyan cikkekre, videókra, amik felvilágosítanak bennünket bizonyos dolgokról. Mai cikkünkben olyan képeket és tényeket hoztunk el nektek, amiket bizonyára ti magatok is érdekfeszítőnek fogtok tartani.

1, Tudjuk, hogy elsőre hihetetlennek tűnhet, de ez bizony egy emu tojása. Láttatok már valaha ilyet? Olyan, mintha a sötét foltok 3D-s lenyomatok lennének és dorozmás lenne a felülete.

2, Így néznek ki a literes pet palackok még mielőtt megtöltenék őket vízzel vagy bármiféle üdítőitallal. Milyen kis picik nem igaz?

3, Én speciel életemben nem láttam még fiatal kacsacsőrű emlőst, de ha ők valóban így néznek ki, akkor én szeretnék egyet.

4, Annak ellenére, hogy a TV-ben egyáltalán nem látszik Spongyabob szivacs testén összesen 40 darab lyuk található.

5, Ti tudjátok mit jelentenek a meki ketchupokon a számok? Ha nem, akkor ideje megtudnotok. Nos, minél magasabb a szám annál édesebb, és minél kisebb annál savanyúbb a ketchup.

7, A legtöbb tűzőgép alján van egy rés, amibe a bele illő tűzőkapcsokat kell tenni, hogy ha kifogy ne kelljen a fiók alján keresni őket.

8, A japán pénzérmék olyan könnyű anyagból készültek, hogy még a víz felületén is simán fent maradnak. (A világ legtöbb pénzérméje, ezzel szemben már rég a pohár fenekén lenne)

9, Nem ez nem egy kristály és nem is egy kavics, amit a tengerpartról szedtek fel. Ez kérem egy gránátalma tökéletesen megtisztított magja.

10, Egy földgömb, ami olyan különlegesen lett kivitelezve, hogy még a vakok és gyengén látók is tudnak róla olvasni.

11, Így néznek ki a szappanok, mikor még nem vágják fel őket.

12, Ha mindig is érdekelt, hogy néz ki egy iglu, mikor tüzet raknak benne, akkor most itt a lehetőség, hogy szemügyre vedd.

13,gy néz ki egy tökéletesen meghámozott aloevera.

14, Én egész életem során abban a hitben voltam, hogy a teknősöknek barna szemük van. Mint kiderült van olyan példány is, amelyiknek kék színű.

15, A tukánok nagyon gyönyörű és különleges madarak. Nem gondoltam volna, hogy mikor elpusztulnak akkor a csőrük így egybe marad a koponyájukkal.

16, Ha jól megnézed, Lady Gaganak és Bradley Coopernek ugyanolyan orra van.

17, Elképzelhető lenne, hogy a macskák és a medvék valamiféle rokoni kapcsolatban állnak egymással?

Na mit szólsz?

Ezt is olvasd el