KeződoldalEmberek17 személy, aki bizonyítja, hogy 50 év felett is lehet sikeres az...

17 személy, aki bizonyítja, hogy 50 év felett is lehet sikeres az ember. 

-

A tudósok megerősítették, hogy a boldogságunkat nagy mértékben befolyásolja, hogy egészségesek vagyunk vagy nem. Azok az emberek, akik elégedettek az életükkel, családi állapotukkal, helyzetükkel, barátaikkal valószínűleg 80 éves korig élnek. Az egészséget sajnos nem lehet pénzen megvenni, azt a pozitív gondolkodás is nagyon befolyásolja. A mai cikkünkben olyan férfiakat és nőket hoztunk el, akik már bőven 50 fölött vannak és még mindig egészséges, boldog és kiegyensúlyozott életet élnek. Szerintünk sokan tanulhatnának tőlük.

1, Tatyana Neklyudova, 63 éves.

Ennek a hihetetlen nőnek 2 gyermeke és 3 unokája van. Régebben mérnökként dolgozott, de 60 éves kora után az élete 180 fokos fordulatot vett. Egy nap azzal keresték fel, hogy nem akar-e modell lenni. A 63 éves nagymama igent mondott, és most nők százait inspirálja.

2, Ivan Petkov, 53 éves.

Ivan tanárként dolgozott egy iskolában, ám ezzel párhuzamosan színházi díszleteket is készített. Volt olyan, hogy színészként is részt vett a produkciókban. Ma Ivan nagyon sok korabeli férfi példaképe, aki arra ösztönzi az embereket, hogy éljenek meg mindent az életben.

3, Veruschka von Lehndorff, 80 éves.

A legtöbb modell karrierje 30 éves korára ér véget, de nem Veruschkaé. A 60-as években igen népszerű divatmodell hírében állt, majd 78 évesen visszatért ehhez a szakmához. Önéletrajzi könyvet is írt, amit a DuMont könyvkiadó meg is jelentetett.

4, Alessandro Manfredini, 51 éves.

Ez a karizmatikus olasz származású férfi egykor grafikusként és szobrászként dolgozott, majd miután felfedezték számos márka modelljévé és arcává vált. Védjegye a tökéletes ősz szakáll.

5, Whang-od, más néven Maria Oggay, 102 éves.

Ő a Fülöp-szigetek legrégibb tetováló művésze. Jelenleg 102 éves és még mindig azt csinálja, amit a legjobban szeret… tetovál. Az idős nő régi technikával dolgozik, ugyanis tűvel, bambuszpálcával, vízzel és tintával alkotja meg a műveit.

6, Jim Arrington, 87 éves.

Ő a világ legrégibb testépítője, aki 15 éves korától fogva egészen napjainkig űzi ezt a sportot. Az évek során számtalan mennyiségű díjat bezsebelt már.

7, Maye Musk, 71 éves.

Az egész világ ismeri Maye Musk fiát, Elon Muskot a Tesla atyját. Viszont érdemes figyelmet fordítani Maye-re is, ugyanis korához képest szuper formában van. 71 évesen még mindig hívják fotózásokra. Legutóbb egy híres magazin borítóján szerepelt, ám a modellkedés mellett táplálkozási tanácsadóként is tevékenykedik.

8, Deshun Wang, 83 éves.

Hihetetlen, de ez a kínai nagypapa egyáltalán nem fél attól, hogy félmeztelenre vetkőzzön és úgy vonuljon végig a kifutón. Wang 50 évesen kezdett el edzeni, és most hihetetlen formában van. A 83 éves bácsinak az a mottója: “Soha ne add fel!”

9, Anthony Varrecchia, 56 éves.

Anthony Varrecchia modellként, fotósként, influenszerként tevékenykedik, aki tökéletesen ki tudja használni sármos tekintetét és nagy izmait.

10, Lauren Hutton, 75 éves.

Lauren Hutton egy amerikai modell és színésznő, aki az 1980-as években nagyon népszerű volt. A legjobb, hogy a modell még nem érte el karrierje végét, ugyanis további felkéréseket kap. Olyan cégeknek dolgozik, mint Calvin Klein.

11, Ron Jack Foley, 50 éves.

Vajon mi lehet a titka Mr. Foley titka, hogy ilyen jól néz ki? Nos az az igazság, hogy semmi mást nem csinál, csak egészségesen táplálkozik és rendszeresen sportol.

12, Robert Marchand, 107 éves.

Robert Marchand egy kerékpárversenyző, aki több világrekordot is felállított már. Annak ellenére, hogy már nem versenyzik továbbra is napi szinten biciklivel közlekedik.

13, Eveline Hall, 73 éves.

Eveline egész életében különböző magazinok címlapján szerepelt. 70 évvel ezelőtt indult be modellkarrierje, és igazi példakép lett azon nők körében, akik félnek attól, hogy az életkor előrehaladtával elveszítik szépségüket.

14, Marjorie Gilbert, 102 éves.

Ő nem kifejezetten modell, mivel élete során csak egyszer vett részt fotózáson, mikor a Vogue 100. kiadása jelent meg. A kiadó úgy döntött, hogy Marjorie legyen a borítón, hiszen akkor volt kerek 100 éves. Marjorie remek példa arra, hogy soha nincs késő kipróbálni valami újat.

15, Philippe Dumas, 62 éves.

Ennek az embernek a sorsát szó szerint a szakálla változtatta meg. Miután Philippe megnövesztette nemcsak a járókelők figyeltek fel rá, hanem a divatipar érdeklődését is felkeltette. Ezek után nem volt kérdés, hogy mivel fog a későbbiek folyamán foglalkozni. 

16, Yasmina Rossi, 63 éves.

Nagy a valószínűsége, hogy hallottál már erről a nőről. Rengetegen kérdezik a nagymamától, hogy mégis mivel és hogyan tartja karban magát. Sokan úgy vélik, ő megtalálta a fiatalság forrását. Nincs sok titka, csakhogy pozitívan gondolkodik, egészségesen étkezik és jógázik.

17, Chuando Tan, 52 éves.

Bizony, ő már 52 éves is elmúlt, bár ha jól megnézzük totál úgy néz ki, mintha fele annyi lenne. Chuando egy szingapúri fotós, aki rendkívül jó formában tartja magát. Nem tudjuk mi a titka de az csodálatos.

Szerintünk minden embernek inspirálóak lehetnek ezek a történetek.

Ezt is olvasd el