KeződoldalÉrdekességek17 zseniális trükk, amivel egy csapásra megoldódik minden szülő problémája

17 zseniális trükk, amivel egy csapásra megoldódik minden szülő problémája

-

Szülőként szinte minden területen helyt kell állni, mivel a gyerekek – nem szándékosan – de elvárják, hogy ők mindent tudjanak, mindent megoldjanak. Pontosan ebből kifolyólag, rengeteg ötlettel, trükkel kell rendelkezniük, hogy minden helyzetben helyt tudjanak állni, és meg tudják oldani a rájuk leselkedő “problémákat”. Gondolunk itt a folyamatos falfirkák eltüntetésére, a hideg medence víz felmelegítésére, vagy a sok játék elpakolására és még sorolhatnánk. Az internet abból a szempontból is egy tökéletes hely, hogy a szülők meg tudják osztani egymással, no meg a világgal, tapasztalataikat, ötleteiket, praktikáikat. A mostani posztunkban is ilyen jellegű fotókat hoztunk el nektek.

1, Szülőként szeretnéd, ha gyermeked élvezhetné a fürdőzés és a pancsolás örömeit, ám ez hideg vízben nem megy. Ilyen esetben a medence aljára tett fekete zsák sokat segíthet abban, hogy hamarabb felmelegedjen a víz.

2, A gyerekeid imádni fognak azért, ha ilyen vagy ehhez hasonlókat teszel a fogkrémes tubusra. Egy élmény lesz ezután a fogmosás.

3, Gyerek elválasztó panel, amivel örökre megszűnik a hátsó ülésen tomboló harc és vita.

4, Ha a gyereked nem akarja bevenni az orvosságot, akkor neked kell furfangosabbnak lenned… mondjuk így:

5, A bilibe rakott pelenka segít, hogy könnyebben meg tudd tisztítani.

6, Zseniális megoldása abban az esetben, ha nem akarod, hogy gyermeked szemébe, szájába, fülébe, orrába is homok menjen. Ehhez elég egy hagyományos gumis lepedő.

7, Ha már idegesít a gyereked zenélős, szirénázós játéka, akkor nemes egyszerűséggel ragaszd le a hangszórót egy celluxszal, így nem elnémul csak tompul annak erőssége.

8, Egy téli kesztyű, ami tökéletesen helyettesít téged, mikor gyermeked alszik. Ez azoknak a szülőknek jön jól, akik nem gyermeke nem tud aludni anélkül, hogy ne létesítene kontaktot a szüleivel.

9, Az unalmas perceket is el kell ütni valahogy. A legjobb megoldás, ha készítesz egy ilyen rajzot, de lehet bármilyen állat, és a száját szabadon hagyod. Mond a gyerekeidnek, hogy etessék meg az állatot a labdák segítségével.

10, Ezzel a módszerrel örökre vége a falon lévő firkáknak. Ha elfogyna a felület szerezz még egy dobozt.

11, Egy műanyag tárolódobozzal tökéletesen szabályos hóvárat, esetleg iglut lehet készíteni.

12, Ha gyermeked mindig kacsaláb húzza fel a cipőt, akkor ideje a tettek mezejére lépni. Ez a kis szörnyi lehetővé teszi, hogy ne keverje össze a cipőit.

13, A falon lévő firkákat egy kevés szódabikarbónával el lehet tüntetni. Nincs más dolgod, mint az érintett felületre dörzsölni.

14, Csepegés gátló alátét. Ez szuper akkor, mikor gyermeked megkívánja a jégkrémet. Így tuti nem eszi le magát.

15, Tedd kosarakba a gyerek játékait, majd akaszd egy rúdra. Így nem foglal annyi helyet, és könnyebben hozzá is tud férni.

16, Újabb zseniális ötlet, amivel véget lehet vetni a falfirkálásnak.

17, Ha gyermekednek sok autója van, és már nem tudjátok hova pakolni, akkor egy WC papír gurigából, kéztörlő gurigából tökéletes parkolót lehet készíteni.

Nektek melyik ötlet tetszett a legjobban? Ti milyen trükköket alkalmaztok a gyermekeiteknél?

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...