Aki rendszeresen nézett Sherlock Holmes, Hercule Poirot, vagy Miss Marple filmeket, azok tisztában vannak vele, hogy egyetlen olyan bűncselekmény sincs, ami tökéletes lenne, ugyanis tartja a mondás, hogy „Az ördög a részletekben rejlik”. Mi emberek mivel minden szituációt egységes egészként szemlélünk, ezért nagyon könnyen elsiklunk a részletek fölött, amik bizony lebuktathatnak bizonyos helyzeteket vagy embereket. A mai cikkünkben olyan fotókat gyűjtöttünk össze, ahol a szereplők nagyon csúnyán felsültek a közösségi oldalra feltöltött képeikkel.

A pillanat, mikor a Meki beépített ügynökét lencsevégre kapják a KFC-ben.Legalább akkor készítette volna, mikor nincs körülötte senki.A közösségi oldalakra kitett cikkek készítői mindent megtesznek, csakhogy rákattintsanak a posztra. Mark Hamill azonban lebuktatta őket.Ha cikinek tartod a kocsid, egyszerűen csak cserélj rajta emblémát, ahogy ennek az autónak a tulaja is tette.Ezért nem szabad a közösségi platformokon dicsekedni, mert könnyen le lehet bukni.Ez történik, ha megfeledkezel arról, hogy be van kapcsolva a vaku. Kíváncsi vagyok mit csináltak ez után a lányok.Ismeritek a mondást, minden rosszban van valami jó és minden jóban van valami rossz.Úgy tűnik a gyártók nem igazán foglalkoztak azzal, hogy a vízjelet levegyék a képről.Amikor anyukád egy egész világ előtt lebuktat és kínos helyzetbe hoz.Nem is írhatták volna ki jobbkor ezt a szöveget.

(Vigyázat: a rendőrök szeretnek elbújni emögött a tábla mögött)Így kell tökéletesen illusztrálni, hogy a házi kedvenced vemhes. A probléma csak az, hogy a cica alapjáraton kövér, az illető kezében egy egyszerű árleolvasó van, a képet pedig úgy kopizta a netről.Taylor Swift szavaival élve: "Én nem olyan lány vagyok, akinek mindig van pasija. Én az a lány vagyok, aki nagyon is ritkán pasizik." Ha ez igaz lenne, akkor a Google nem dobott volna ki ennyi variációt."A barátnőm állandóan fotózgat, hiába mondom neki, hogy nem szeretem." - Szegény megfeledkezett arról, hogy a kocsi üvege tökéletes tükörként funkcionál.Tarja a mondás, hogy a hazug embert előbb utolérik, mint a sánta kutyát. Ha nem lenne ez a helyszín olyan népszerű a fiataloknál, talán ne buktatták volna le."Már megint ez a fránya dugó, nem hiszem el." - Kár, hogy nem nézte meg alaposabban ezt a fotót mielőtt kiposztolta volna.A kamera mindig olyan szögből vesz, ami mindenki számára előnyös. De a lesi fotósok mindenről lerántják a leplet.Kő kövön nem marad, ha ezt egy rendőr kiszúrja."Elhagyatott hinta az isten háta mögött" - Ha ez így lenne, akkor nem állnának sorba, hogy leülhessenek rá.Láttatok már valaha ehhez hasonló dolgokat a valóságban?