KeződoldalÉrdekességek18 fotó, amely bizonyítja, hogy a sors keze igenis létezik

18 fotó, amely bizonyítja, hogy a sors keze igenis létezik

-

Mindannyiunk életében előfordultak már olyan véletlen egybeesések, amelyek határozottan arra utalnak, hogy ez nem más, mint a sors keze. Nem is tudnánk mással megmagyarázni a dolgokat, csakis azzal, hogy ennek így kellett lennie. Ezek bizony azok a dolgok, amelyek láttán teljesen egyértelmű lesz számunkra, hogy a sors keze gyakran bele is nyúl az életünkbe és kénye-kedvére kavarja fel az állóvizet.

“Az ultrahang előtti este, amikor megtippeltük születendő gyermekünk nemét, a feleségemmel kínai ételt rendeltünk és ez volt a szerencsesütikben. Valóban kislányunk született.”

“A húgom találkozott egy pasival, akinek ugyanolyan tetoválása van, mint az ő anyajegye. Ez vajon véletlen csupán?”

“A barátaimmal úgy határoztunk, hogy összegyűjtjük a környéken az eldobált szemetet, eközben pedig találtunk ötven dollárt. Szerintem a sors jutalmazott meg minket.”

“Az első találkozásunk után mindössze tizenegy nappal össze is házasodtunk. Az esküvőn csak mi ketten voltunk, sőt, egyetlen fotó sem készült róla. 33 éve élünk boldog házasságban és még mindig nagyon szeretjük egymást.”

“Tegnap két átszállással buszoztam, így valamilyen oknál fogva a bőröndöm fogantyújához tettem a pénztárcámat. Ennek ellenére senki nem lopta el, mindenem meg van. Hatalmas szerencsém volt.”

“Édesapám és én ötven kilométert kocsikáztunk egy munka miatt, méghozzá úgy, hogy a kulcsaink végig a hátsó lökhárítón voltak. A sors keze lehet, hogy nem hagytuk el őket útközben.”

“Ezt a kiskutyát egy elhagyott épületben találtam, miközben bicikliztem. Régóta szerettem volna már egy kutyát. Szerintem a sors keze van a dologban.”

A sorsjegy, aminek minden sora nyertes.

“Egy pasi vásárolt egy ötven dolláros sorsjegyet, ezt a motort nyerte.”

“A tegnap vásárolt rövidnadrágomban találtam tizenöt dollárt.”

“Mi négyen szomszédok vagyunk és mindössze négy hónap eltéréssel lettünk terhesek. (szeptember-december) Minden hónapban csoportképeket készítünk és négy fiúnk született.”

“A drónom beleesett egy tóba. Egy idegen 18 hónappal később a memóriakártyán található adatok alapján visszaküldte nekem postán.”

“Én és a legjobb barátom ugyanazon a napon születtünk 1984-ben. Anyáink nem ismerték egymást azelőtt, a kórházban ismerkedtek össze.”

“Találtam egy hirdetést az interneten, ami egy ingyen autót hirdetett. Nem hittem a szememnek, ezért a poén kedvéért felhívtam. Mint kiderült a tulajdonosa másik államba költözik és nem tudja magával vinni, ezért válik meg tőle teljesen ingyen. Most lett egy Honda Accord-om, ingyen.”

“Vettem egy mikrót és megpörgettem a szerencsekereket. A száz százaléknál állt meg, így csupán egy rubelért lett egy vadonatúj mikróm.”

“Dominos ételfutár vagyok Washingtonban és két hónappal ezelőtt vettem egy új autót. Ma kitakarítottam és az autóban talált számlák alapján felfedeztem, hogy az előző tulaj szintén Dominos futár volt, csak éppen Georgia-ban.”

“Tizenkét éves koromban kifogtam egy rekord méretű laposhalat, miközben a nagyapámmal horgásztam.”

“Elvesztettem egy gyűrűt a tengerparton, amit a férjemtől kaptam az évfordulónkra. Feladtunk egy hirdetést, amiben segítséget kértünk, de nem gondoltuk, hogy bármi eredménye lesz. Egy férfi azonban, akinek volt fémdetektora, lement a partra és szerencsére meg is találta!”

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...