KeződoldalEmberek18 fotó, ami bebizonyítja, hogy az életkor nem más, mint egy szám

18 fotó, ami bebizonyítja, hogy az életkor nem más, mint egy szám

-

Mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát. Sokszor halljuk ezt a mondatot és azt hiszem, nyugodtan mondhatjuk, van benne valami igazság. Hiszen legyünk akár húsz, harminc vagy ötven, hatvan évesek korántsem biztos, hogy úgyis érezzük magunkat. Egy húsz éves is nézhet ki negyvennek és érezheti magát sokkal idősebbnek, illetve fordítva.

Elkerülhetetlenül mindannyian megöregszünk, nem tehetünk semmit. Ugyanakkor a kor nem egyenlő a halállal. Az idősebb generáció tagjai olykor sokkal életrevalóbbak, mint a fiatalok. Bátrak, élvezik az életet, hiszen éppen ők azok, akiknek arra van ideje, amire csak szeretnék. Csak remélni tudjuk, hogy mi, fiatalok is megérjük ezt a kort és kiélvezhetjük a nyugdíjas kor minden egyes pillanatát.

Az öregség nem akadály, hanem sok esetben áldás. Cikkünk hősei pedig be is bizonyítják, hogy nem kell húsz évesnek lenni ahhoz, hogy teljes életet éljünk.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...