KeződoldalEmberek18 humoros szülő, akik lazán elnyerhetnék a legnagyobb trollnak járó címet is

18 humoros szülő, akik lazán elnyerhetnék a legnagyobb trollnak járó címet is

-

Szokták mondani, hogy a nevetés mindenre gyógyír és ez valóban így van, mert ilyenkor boldogsághormonok szabadulnak fel, melyek kedélyállapot javító hatással bírnak. Fontos, hogy az ember még a legrosszabb, legramatyabb napokon is képes legyen nevetni, humorizálni, viccelődni. A párkapcsolatban és a családi életben is elengedhetetlen a jó humorérzék, mert ezáltal sok vitától mentesül az ember. Persze ezidáig a gyerekek voltak azok, akik megviccelték szüleiket, viszont az utóbbi időben fordult a kocka, és egyre több olyan esetről hallunk, mikor a szülők tréfálták meg gyerekeiket. A szülők már elég ügyesen felzárkóztak modern felfogású csemetéikhez, így nem olyan nehéz őket kínos, vagy vicces szituációba keverni. Mostani posztunkban olyan embereket mutatunk be, akik lazán elnyerhetnék a legnagyobb trollnak járó címet.

1, A barátommal elmentünk Disneylandbe és a szüleimnek küldtem egy ilyen képet. Válaszul a jobb oldali fotót küldték nekem vissza.

2, Imádom, hogy a szüleim 41 év házasság után is tökéletesen tudják, hogyan kell engem, a gyereküket zavarba hozni.

(Fenekek múzeuma)

3, A fiam készpénzt szeretett volna születésnapjára, a férjemmel pedig úgy döntöttünk megvicceljük egy kicsit.

4, A szüleim úgy döntöttek, hogy a közösségi oldalon lévő profilképemet leutánozzák.

5, A fiam szeretett volna egy távirányítós kisautót, én pedig ezt adtam neki. Nem volt annyira boldog tőle.

6, Egy édesapa, aki tökéletesen tudja, hogy hozza rá a gyerekeire a frászt.

7, A szüleim így fogadtak engem 3 hónapnyi távollét után a repülőtéren. Tudják, hogy hozzanak engem kellemetlen helyzetbe.

8, Apukám leégetett engem a barátaim előtt ezzel a képpel. A legnemesebb egyszerűséggel posztolta ki az én Facebook falamra, és azt sem tudtam hova bújjak szégyenemben.

9, A szüleim egy iPad dobozával állítottak elém a születésnapom alkalmából, én meg azt sem tudtam, hogy a kezüket vagy a lábukat csókoljam meg. Mikor lelkesen kibontottam csalódottan vettem észre, hogy nem az van benne, amit szerettem volna.

10, A szüleim rávették az első születésnapomról készült felvételre a Szellemirtókat. Nem is lehettek volna ennél kegyetlenebbek.

11, Édesanyám igazi troll. Bement az egyik kereskedésbe és az összes létező készülék gyári hátterét a saját képére változtatta.

12, A gyerekeim minden finomságot megesznek előlem, ezért úgy döntöttem egy kicsit megtréfálom őket. Majonézes üvegbe tettem vanília pudingot, és azt majszoltam a TV előtt. Majdnem szívrohamot kaptak, mikor meglátták mit csinálok.

13, A szüleim tudják, hogyan kell engem még jobban leégetni a barátaim előtt.

14, Apukám azt mondta, hogy az irodája bal felső fiókjában találok pénzt, amit magammal vihetek a buliba. Amikor kihúztam ezt láttam. Szerinte ez vicces.

15, Apám így várt engem a reptéren:

(Rebecca én vagyok az apád.) – Hát lehetne ennél is kínosabb?!

16, Egy édesapa, aki elég nehezen viseli, gyereke első iskolai napját.

17, A szüleim azt mondták mindenkit egyformán szeretnek a családban. Nos, ez nem arról árulkodik.

18, Amíg táborban voltam a szüleim egy kis tréfált eszeltek ki ellenem. Tippeljetek, hogy kinek a szobájára mutat a nyíl.

(Felirat: különc)

A ti szüleitek is szoktak ilyet csinálni?

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...