KeződoldalÉrdekességek18 kép, ami bemutatja milyen is egy tökéletesen kivitelezett ötlet

18 kép, ami bemutatja milyen is egy tökéletesen kivitelezett ötlet

-

Az esetek többségében olyan helyre megyünk, ahol az ötletek, tervek kivitelezés hagy némi kívánnivalót maga után, és ha tehetnénk mi még tökéletesítenénk rajta. Ilyen például, hogy a legtöbb ember nagyon kényelmetlenül érzi magát a túl rövid nyilvános mosdó ajtók miatt, vagy mikor kézmosás után újra meg kell fogni a koszos ajtót, hogy el tudja hagyni az illemhelyet. De bosszantó tud lenni még az is, mikor a kedvenc gabonapelyhünk kiszárad, mert a csomagolást nem lehet rendesen visszazárni. Nos, a mai nap folyamán olyan zseniális kivitelezéseket láthattok, amit valóban tökéletesnek lehet mondani.

1, Amikor véletlenül egy olyan helyre keveredsz, ahol a nyilvános mosdó fülkéjének ajtaja végre tökéletes magasságú.

2, Egy gabonapehely zacskója, ami felbontás után úgy záródik vissza, mint egy simítózáras tasak.

3, Egy reptér, ahol minden egyes széken van USB port és konnektor is.

4, Egy nyilvános mosdó, ahol már soha többet nem kell kézzel kinyitni az ajtókat, ugyanis lehetőség van a lábunkat is használni.

5, Egy közterületen álló pad, amit bárki bármikor igénybe vehet. A legjobb az egészben, hogy a közepébe egy mozgatható kis asztal van elrejtve.

6, Egy töltő, ami végre soha többet nem fog megtörni, ha töltés közben használod a telefonod.

7, Egy szék, amit úgy alakítottak ki, hogy az ember könnyedén fel tudja akasztani a táskáját és így ne kelljen a földre tennie.

8, Egy bár melynek pultján van egy jeges csík, ami hidegen tartja az italokat, amíg az emberek beszélgetnek egymással.

9, Egy plafon ventilátor, aminek két külön kapcsolója van így végre külön lehet szabályozni mind a ventilátort, mind a lámpát.

10, Egy nyakkendő, aminek a belsejébe a gyártó mikroszálas szemüvegtörlő kendőt varrt be, hogy a szemüveget viselő emberek könnyen és egyszerűen meg tudják tisztítani lencséiket.

11, Egy étterem, ahol az asztalok úgy vannak kialakítva, hogy az emberek ne tudják leverni a telefonjaikat róla illetve ne tudják őket leborítani.

12, Egy lift, ahol nemcsak kézzel, hanem mostantól lábbal is be lehet nyomni a gombot.

13, A magánparkoló magántulajdonban tartása még soha nem volt ilyen egyszerű.

14, Egy kávézó, ami az elvitelre kínált kávéra olyan tetőt tesznek, amit később az emberek telefontartókén tudnak használni.

15, Egy ruházati bolt, ahol a próbafülkében felirattal ellátott akasztók vannak, hogy az ember könnyebben nyomon tudja követni, mely termékeket veszi meg biztosan, melyeket nem és miket talán.

16, Ezzel a módszerrel rengeteg balesetet tudtak elkerülni az emberek.

17, Ez az étterem speciális hívógombokat épített az asztalaiba, így nem kell többé a pincérnek kiabálni, ha fizetni akarnak a vendégek.

18, Ez a szállodai szoba fűthető tükröket építtetett bele a falba, amivel megakadályozza, hogy a tükröket a pára elhomályosítsa.

Nektek melyik ötlet tetszett a legjobban?

Ezt is olvasd el