KeződoldalKapcsolat19 dolog a nőkben, ami taszítja a férfiakat

19 dolog a nőkben, ami taszítja a férfiakat

-

Európában végeztek egy kutatást azzal kapcsolatban, hogy mi a leglehangolóbb a férfiak számára a nőkben. Mik azok a civilizációs problémák, amelyek észrevétlenül épültek be az életükbe.

A idő múlásával a nők rengeteg változtak és persze hatalmas átalakulásokon mentek keresztül, ami nekik természetesnek tűnik, a férfiak számára azonban taszító lehet. Cikkünkben eláruljuk, hogy a hölgyeknek mire kell odafigyelniük annak érdekében, hogy ne riasszák el maguk mellől vagy elől az urakat.

Túl sok parfümöt használsz

Ne tegyél túl sok parfümöt magadra és jobban teszed, ha nem zárt térben használod a parfümöd. Egy férfi számára a túl sok és erős illat egy nyílt támadás az orrával szemben.

Arrogancia

A meggyőződés és a magabiztosság nagyon jó erény, de tudnod kell, hol kell meghúzni azt a bizonyos határt. A túlzott önbizalom ugyanis arrogáns emberré tesz, akire senki sem kíváncsi. Alázatosnak kell lenned, így jól érezheted magad a bőrödben.

Túl sok smink

Ne vidd túlzásba a sminkelést! Természetesen fontos, hogy jól nézz ki, de maradj hű az eredeti megjelenésedhez és a természetességhez. Tudd, hogy a kevesebb néha több. A férfiak pedig pontosan ezt szeretik.

Nem megfelelő higiénia

Gondoskodnod kell a személyes higiéniádról. Nem extra higiéniára van szükség, hanem rendszeresen alkalmazottra. Ilyen például a fogmosás, zuhanyzás és természetesen a tiszta ruházat.

Rossz tapasztalatok kivetítése

Előfordulhat, hogy az előző kapcsolatod rosszul végződött. Talán az ex hibája, hogy véget ért a szerelmetek, talán nem. Ez azonban személyes ügy, így soha nem szabad kivetítened azt másokra is. A negatív viselkedés ugyanis rendkívül ellenségessé tesz, ami egy ember számára sem túl kecsegtető.

Extra igények

Ha túl sokat a követelésed, abban biztos lehetsz, hogy egy idő után a férfi meg fogja unni. Tisztában kell lenned a saját korlátaiddal és ne kérj túl sokat. Ha megérdemled a dolgokat, a férfi magától finanszírozza majd azokat.

Társalgási hiányosságok

Ha nem tudsz lépést tartani a beszélgetőpartnerrel, akkor az egyszerűen azt jelzi, hogy nem vagy kompatibilis azzal a személlyel. Szedd össze minden erőd, kapcsolódj be beszélgetésekbe, és nagyon figyelj.

Kényeskedés, drámázás

A férfiak egyáltalán nem kedvelik a hamis csevegéseket vagy a “bébi” hangot, amit a nők többnyire aranyosnak érezhetnek, valójában azonban nem az. Valamint, azt sem szeretik, ha egy nő minden apróságból, hatalmas elefántot csinál.

Türelmetlenség

A türelmetlenség az esetek többségében olyan bántó szavakkal is párosul, amit nem biztos, hogy ki akartál mondani. Ha haraggal a szívedben beszélsz máshoz, akkor könnyedén megbánthatod vele. Ez pontosan egy olyan tulajdonság, ami miatt a férfiak azonnal lelépnek.

Elérhetetlenség

Legyél öntudatos és önálló, de semmiképp se legyél elérhetetlen. Lehet, hogy figyelmet keresel, de ez kívülről nem úgy tűnik majd. Ez eltántoríthatja a férfiakat, hiszen úgy érzik nem lehet veled ismerkedni.

Ambíció hiánya

Legyen saját célod, vágyaid és törekvésed. Ha nincs egyértelmű célod, akkor egy férfi szemében egyáltalán nem leszel vonzó, mert szerinte úgy tűnhet, nem akarsz az életeddel semmit sem kezdeni.

A szenvedély hiánya

A férfiak vonzónak találják azokat a nőket, akik valami iránt rajonganak. Legyen az egy hobbi, amit szeretsz és rendszeresen űzöl, ez úgy fog hatni a férfiakra, mint a mágnes.

Pletykálkodás

Ha túl sokat pletykálsz a barátaidról, azonnal állj le ezzel, ugyanis a férfiak könnyen azt hihetik, hogy egyáltalán nem vagy megbízható személyiség.

Többarcúság

Legyél hiteles és soha ne alkalmazz többféle arcot egy férfival szembe. Ez ugyanis biztosan távol tartja tőled őket. Legyen saját véleményed, ha pedig nem értesz egyet valamiben, egyszerűen fogalmazd meg, mit gondolsz.

Túlságosan is megcsinált frizura

A férfiak azt a frizurát kedvelik jobban, ami egyszerű és természetes hatású. Vonzza őket a nők fényes és egészséges haja, de nem kedvelik, ha össze vissza van tupírozva vagy hajlakkozva.

Önzőség

A férfiak olyan valakivel szeretnek lenni, aki meghallgatja őket. Végtére is, egy kapcsolat arról szól, hogy együtt oldják meg a problémákat és megosszanak egymással mindent. A nemtörődömség és az önzőség biztosan szakításhoz vezet.

Az empátia hiánya

Az együttérzés hiánya negatív benyomást kelt a férfiakban, amitől pedig egyáltalán nem látnak téged vonzónak.

Elhanyagolod magad

Ez természetesen nem azt jelenti, naponta futni kell járnod vagy egész nap csak zöldséget kell enned, de mindenképpen gondoskodj magadról és az egészségedről. Ha nem teszed, akkor a férfiak lustának fognak tartani.

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...