KeződoldalEmberek19 ember, aki érdekes szituációkba került nem megszokott külseje miatt

19 ember, aki érdekes szituációkba került nem megszokott külseje miatt

-

Manapság már rengeteg dolog van a világon, amivel megfiatalíthatjuk magunkat. Persze, a kiváló kozmetikumok és fitnesz mellett, hatalmas szerepe van a géneknek is. Vannak bizony olyan emberek, akiken egyáltalán nem fog az idő vasfoga. Már jó ideje túl estek a tinédzserkoron, mégis pontosan úgy néznek ki, mint annak idején. A mindennapokban azonban, ennek nemcsak előnyei, de hátrányai is akadnak bőven. Jó néhány kellemetlen helyzettel és szokatlan problémával kell megküzdenie ezeknek az embereknek. Az internetfelhasználók meg is osztották sokszor különös és vicces eseteiket, ami fiatalos külsejüknek köszönhetően nap, mint nap megesik velük.

“A feleségemtől a boltban szinte mindig elkérik a személyigazolványát, az utcán pedig a fiatal srácok mindig bepróbálkoznak nála.”

“Olaszországban lakom és 182 centiméter magas vagyok. Amikor diákjegyet vásárolok, mindig elkérik az igazolványom, pedig csak 14 éves vagyok.”

“A lányom első osztályos. Bementem hozzá az iskolába, amikor az igazgató azt mondta nekem, hogy segítsek padokat pakolni az osztálytársaimnak. Majdnem harminc éves vagyok.”

“Ha étterembe megyek, megkérdezik, hogy kérek-e valamit a gyerek étlapról. 19 éves vagyok.”

“Ha nincs nálam személyi, akkor csak úgy engednek be a fősulira, ha azt mondom, hogy a bátyám ott tanul. 22 éves vagyok és 152 centi.”

“A férfiak gyakran szeretnének velem ismerkedni. Én mindig mondom, hogy maximum az anyjuk vagy a nagymamájuk lehetek. 60 éves vagyok.”

“A 21 éves barátommal kutyakiállításra mentünk. Ő megsimogatott egy kutyát, én is szerettem volna megsimogatni, mire a barátom megkérdezte, hogy szabad-e. A kutya gazdája azt válaszolta: Persze, nyugodtan simogassa meg édesanyád is. Csak harminc éves vagyok.”

“Ha kisminkelem magam 28 évesnek néznek, ha nem, 12-nek. Gyerekjeggyel bárhova bejuthatok, pedig 19 éves vagyok.”

“Az emberek harminc évesnek néznek, pedig csak 16 vagyok.”

“A postás mindig megkérdezi, hogy otthon vannak-e a szüleim. Az iskolában pedig diáknak néznek, pedig tanár vagyok.”

“Tegnap az egyik beteg felesége megköszönte nekem, hogy segítettem a férjének és elmondta, milyen okos és fiatal vagyok. 32 éves vagyok.”

“Anyukám egy nyomtatványra azt írta, hogy hatvan éves. Én szóltam neki, hogy tíz évet tévedett. Mire ő, tényleg annyi idős vagyok, mondta.”

“Az emberek 12 évesnek hisznek. Ha telefonon beszélek valakivel, azt hiszik fiú vagyok. Valójában 18 éves vagyok és lány.”

“Egy srác a buliban megkérdezte a korom, mondtam, hogy tippeljen. 26-ot mondott, pedig csak 16 vagyok.”

“Egy anya a suli könyvtárában azt hitte, tíz éves vagyok, ezért megkért segítsek könyvet választani a gyerekeinek. Mondtam, hogy 16 éves vagyok, erre ő elkezdett vitatkozni velem.”

“A férjem nyolc évvel fiatalabb nálam. Ugyanabba a boltba járunk, ahol a dolgozók azt hiszik, hogy anya és fia vagyunk. A férjem egy borotválkozás után nagyon fiatalos, de én nem vagyok annyira öreg!”

“24 éves vagyok, a gyerekeim is majdnem három évesek. Ha alkoholt vásárolok, mindig elkérik az igazolványom, az anyámat pedig a nagymamámnak nézik.”

“A nagynéném állandóan összekevert az anyámmal. Én 13 vagyok, az anyám 48 éves.”

“Az emberek azt hiszik, hogy a gyermekem a kis tesóm, a férjem pedig a bátyám. 24 éves vagyok.”

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...