KeződoldalÉrdekességek19 ember, akinek családja olyan mint egy igazi cirkusz - Nektek is...

19 ember, akinek családja olyan mint egy igazi cirkusz – Nektek is ilyen?

-

Vannak olyan családok, ahol olyan a hangulat olyan mint egy kriptában, ám vannak olyanok is, ahol mindenki mókázik egymással és a humor kimeríthetetlen forrásként van jelen a mindennapokban. A boldog családok egyszerűen nem tudnak unatkozni, mert minden lehetőséget megragadnak, hogy szórakoztassák egymást. Mai cikkünkben olyan történeteket és képeket hoztunk el, amit minden ember szívesen megtapasztalna a saját családja jelenlétében.

1, “Az édesapám egy az egyben úgy néz ki, mint Danny de Vito ázsiai kiadásban.”

2, Ez van akkor ha úgy ismered a párod, mint a tenyered.

3, Édesanyám azt mondta, hogy ebbe házba bizony négylábú állat be nem teszi a lábát.Nos, a menhelyről ezt a három lábú kis fickót hoztam el.

4, Ezt az ajánlatot egyszerűen nem lehet visszautasítani.

5, Megkértem az édesapám, hogy csináljon rólam egy képet a Machu Picchu-nál. Nos, így sikerült.

6, A szüleim tartottak attól, hogy a négy éves öcsém unatkozni fog a Disney hercegnők között.. Nos, ilyen probléma nem állt fenn, mert imádott ott lenni.

7, Amikor a férjed megpróbál megoldani egy 5 éves tervet, másfél évbe belesűrítve.

8, Édesapám segített nekem kitakarítani azt a lakást, amibe beköltöztem és a cuccaim között megtalálta a PlayStationom kontrollerét, amit nem ismert fel, majd a következőket mondta: Mondd csak el mi ez, nem foglak hibáztatni miatta.

9, Idén a családom olyan mamuszokat kap, amilyen a kutyám. Amikor egymás mellé tettem őket, először nehéz volt megmondani melyik a melyik.

10, Amikor egy zárkózott természetű ember érvel.

11, Anyukám mondta, hogy köt a kutyájának egy sapkát. Mondtam neki, ha kész lesz küldjön egy képet, amikor megnyitottam a képet, ezt láttam.

12, A nagyapám eldöntötte, hogy segít nekem párt találni, ezért a közösségi oldalaira ezt a képet tette fel és mindenkinek mondta, hogy ossza tovább, hátha egy jóképű fiúra bukkanunk.

13, A húgom még nem tudja, hogy mi is a bújócska lényege. Amikor elbújt így láttam meg a nappali közepén.

14, Ez történik akkor, ha ügyvéd párként születik gyereketek.

15, A férjem jött rá arra, hogy nem is kell kiönteni a pattogatott kukoricát, ha elkészül, hanem a zacskóból is lehet enni.

16, Szerettem volna, ha a lányom kicsit kulturálódik és elvittem egy Van Gogh kiállításra. Nos, nem mondanám, hogy sikert arattam.

17, Mondtam a férjemnek, hogy tegye rá a párnahuzatot a párnára. Mikor bementem a hálóba ezt láttam.

18, Munkából hazaérve azt hallottam, hogy az edzős szobánkban megy a futógép. Azt hittem végre a férjem kezdett el rajta futni. Mikor bementem azt láttam, hogy úgy játszik mint a gyerekek.

19, A feleségemmel mindent megbeszélünk egymással és ha kell kompromisszumot kötünk. Ő szeretett volna kutyát, én nem. Nos ezt figyelembe vette és lett egy kutyánk. Ő itt a kis Cooper.

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...