KeződoldalEmberek2 évig gondozta a növényt, míg rájött, hogy a tökéletessége nem ennek...

2 évig gondozta a növényt, míg rájött, hogy a tökéletessége nem ennek köszönhető

-

Biztosan mindenkivel előfordult már, hogy hosszú ideig hittünk valamiben, amiről a végén kiderült, hogy nem más, mint hazugság. A 24 éves Caelie Wilkes is pontosan így járt egy két évig gondozott növénnyel. A lány gondoskodott arról, hogy a növény kellő napfényt és vizet kapjon, törölgette a leveleit. Caelie-nek végül hatalmasat kellett csalódnia, ugyanis a virág nem értékelte féltő gondoskodását.

A kétgyermekes édesanya kedvenc növényét szívesen mutatta meg vendégeinek. Egyik barátja megpróbálta meglocsolni azt, de a lány nem engedte neki, ugyanis szoros és pontos öntözési terve is volt. Senki nem rúghatta fel a mindennapi rutint. Caelie azt szerette volna, ha a virág sokáig egészséges és gyönyörű marad.

Egy napon azonban, kiderült a fájdalmas igazság. Az édesanya át akarta ültetni kedvenc növényét, még hozzáillő földet és virágtartót is vásárolt. Ekkor következett a nagy meglepetés. A korábbi cserépben nem föld, hanem polisztirol anyag volt, műkavicsokra ragasztva.

Csak ekkor tudatosult benne, hogy az elmúlt két év munkája hiábavaló volt, ugyanis szeretett növénye pusztán csak egy művirág. Az anyuka közösségi oldalán is beszámolt a történtekről, amit sokan viccesnek találtak, míg mások együttérzésüket fejezték ki.

“Hogy nem vettem ezt észre? Az elmúlt két évben végig hazugságban éltem!” – írta a nő.

A fiatal nő története bejárta az internetet, sőt, még a nagyobb hírportálok is beszámoltak a nem mindennapi bakiról. Bejegyzése pedig 12 ezer kedvelésnél és majdnem nyolcezer megosztásnál jár.

Caelie-re sokkolóan hatott a tény, hogy mindvégig egy művirágot gondozott, hatalmas lelkesedéssel és szeretettel. Kitartása azonban rendkívül dicséretreméltó, ráadásul már ő is tisztában van azzal, hogy ez a növény örök életű lesz.

Ezt is olvasd el

Ő az élő Maugli – Éveken át élt a dzsungelben, hogy...

0
A világon élnek olyan emberek, akik nem olyannak születtek mint az átlag. Ők valamilyen veleszületett rendellenességgel, betegséggel, egyedi megjelenéssel látták meg a napvilágot. Egy...