20 elképesztő egybeesés, amiről nehéz elhinni, hogy valóban megtörtént!

Bizonyos emberek szerint nincsenek véletlenek, mert minden okkal történik a világban. Mint például, a szüleid, vagy nagyszüleid már azelőtt ismerték egymást, mielőtt megházasodtak volna, vagy olyan embert segítettél a világra, aki később a munkatársad lett… és így tovább. Mai cikkünkbe bemutatunk néhány embert, akik elképesztő életeseményeken mentek át és, ha nem készült volna róla kép, nem is hinnénk el, hogy ezek valóban megtörténtek.

Ez az ápolónő segítette világra hozni ezt a kisbabát, ma meg már ugyanabban a kórházban dolgoznak.

Amikor a tesód belesétál a felesége családi képébe, még mikor egyáltalán nem ismerték egymást.

Amikor a kisfiad nagyon csúnyán beütötte az állát, és közvetlenül utána ezt az üzenetet találta a szerencse sütijében.

Egy házaspár csak évekkel később jött rá, hogy egymás fotóján szerepeltek, mikor még tinédzserek voltak.

Amikor az Über sofőr pontosan úgy néz ki, mint te, csak neki van bajusza.

Nem csak az emberekben, hanem az állatokban is van művészhajlam. Például, ez a galamb, egyetlen pottyantással önarcképet varázsolt a falevélre.

Amikor az ikertesód két évnyi külföldi munka után végre hazajön, és pontosan ugyanolyan ruhában érkezett, mint amiben te is voltál.

A barátnőmmel 20 éves koromban ismerkedtem meg, vagyis ebben a hitben voltam addig, míg meg nem láttam ezt a képet. Kiderült, hogy a szüleink barátok voltak, és pár hónapos korában már ismertem a szerelmem.

Ma elmentem hegyet mászni és teljesen véletlenül megláttam, hogy a csokimon pontosan ugyanaz a hegy van, amit megmásztam.

Apukám véletlenül lecsípte a mutatóujja egyik ujjpercét. Azt nem tudjuk, hogy közrejátszott vagy sem, de én úgy jöttem a világra, hogy egyel kevesebb ujjpercem volt.

Add Comment