20 furcsa családi fotó, amit te sem szívesen mutatnál meg.

Minden ember fiókjában rejtőznek olyan fényképek, amiket a világ minden kincséért sem mutatna meg senkinek, mert gáznak tartja. Az iskolai évek alatt, bizony készültek fura és nem túl előnyös képek, amik jó helyen vannak valahol egy dobozban a szekrény, fiók, garázs mélyén. Évekkel később viszont, ha előveszitek ezeket a fotókat, akkor könnyesre nevetitek a szemeteket mert nem akarjátok elhinni, hogy ti tényleg ilyen stílust képviseltetek. Ma olyan képeket hoztunk el nektek, amiket az internetfelhasználók tettek közzé, hogy az egész világ lássa, milyenek is voltak régen, még fiatalkorukban. Ez a legszebb a kínos képekben, hogy egy idő után már nem gáz, hanem vicces, ami kellemes és vicces pillanatokat hoz el a többi illetőnek. Lássuk hát a legcifrább családi, iskolai, és fiatalkori fotókat.

A környék legstílusosabb négyéves kis embere.

“Az 1980-as évek végén apa egy rockzenekar tagja volt. Ő volt a legvagányabb. Állandóan rózsaszín pólóban feszített.”

“Csak egy kegyetlen ember képes ilyen képet betenni az iskolai albumba. Igen, jól gondoljátok ez én vagyok 7. osztályban.”

“Az első fizetésemet Pókember jelmezben szereztem egy születésnapi zsúron.”

“Nem kell biológiai apának lenni ahhoz, hogy valaki igazi édesapa legyen. Ő például a nevelőapám, aki segítette nekem egy iskolai előadásban és elhozta magával a pitonját.”

“Ő itt az édesapám azon a napon, mikor megtudta, hogy anyukám terhes a bátyámmal.”

“Így nézett ki a 80-as években az unokatestvérem, mikor még csak 5 éves volt. A ruhákat és a kiegészítőket maga választotta a fotózáshoz.”

“Sokan nem hitték el nekünk, de Bill Murray a keresztapánk. Íme a bizonyíték, ami akkor készült, mikor a szüleink dolgoztak és Bill bácsi vigyázott ránk.”

“Ez a kép 1996-ban készült rólam, ami be is került az iskolai albumba. Ma már szerencsére nem így nézek ki.”

“Ilyen lett a legelső fénykép, amit a szüleim csináltattak rólam.”

“A szüleimmel minden évben újra fotóztuk magunkat, de apám kijelentette, hogy ő örökre király lesz. Persze nekünk váltogatni kellett a jelmezeinket, és azt hiszem ez a bátyámnak nem igazán tetszett.”

“Nos, született már rólam ennél jobb kép is. Tagadhatatlan, hogy ez életem egyik leggázosabb fotója. Apropó a nagyim készítette nekem azt a mellényt, ami rajtam van.”

“Ez itt a feleségem családja, ahol az édesapja 210 centi magas volt, ami azt jelenti, hogy a lónál is magasabb. Szegény paci, milyen kínosan érezhette magát.”

“A bátyám sajnos nem tudott eljönni Karácsonykor, de még így is sikerült elkészíteni a fotót.”

“Durva, de a családi albumba még annak a tortának a darabja is benne van, amit 34 évvel ezelőtt kaptam.”

“Az anyósomék táncklubba íratták a férjemet, mikor még gyerek volt.”

Lehet, hogy ez a legelső családi fotó, de az édesapának valószínűleg az utolsó is.

“Hét évvel ezelőtt, a párom nagyon menőnek hitte magát csak azért, mert volt egy kardja.”

“A férjemnek nem tetszett az ötlet, mikor mondtam, hogy szeretnék képet készíteni Jason Momoa-val, ezért ő is odaállt. Szerintem a kép önmagáért beszél.”

“Charles Duke teljesítette az ígéretét és elvitte a családját a Holdra.”

Nektek mi a véleményetek ezekről a képekről?

Add Comment