KeződoldalCeleb20 híresség, akik sokat változtak az elmúlt években

20 híresség, akik sokat változtak az elmúlt években

-

Az idő múlik, az évek elrepülnek, ez ellen nem tehetünk semmit. Szépen lassan előjönnek a ráncaink, hajunk megritkul, őszülni kezd, de szerencsére erre viszonylag sokat kell várnunk. Már a pubertás ideje alatt elkezdődik a változás. Hormonjaink munkába fognak és el kezd kialakulni külsőnk, hangunk és pszichés változásokon is átesünk.

Felnőttként pedig, mi magunk döntjük el, hogyan szeretnénk kinézni és ezért általában teszünk is, méghozzá nem is keveset. A hírességek is átmennek ezeken a folyamatokon, ők is sokszor döntenek úgy, hogy ideje változtatni a jól megszokott, már szinte unalmas külsőn. Rajongóik szeme láttára alakulnak át, néhányan pedig annyira túlzásba viszik a dolgot, hogy rájuk sem ismerünk. Cikkünkben megmutatjuk azokat a sztárokat, akik összeszedték minden bátorságukat, belefogtak a kísérletezésbe és az egész világ előtt merték vállalni önmagukat.

Conchita Wurst

Cara Delevingne

Bill Kaulitz

Azis

Kristen Stewart

Katy Perry

Matthew Lillard

Nicholle Tom

Alisan Porter

Meg Ryan

Maggie Wheeler

Nicolas Cage

Bill Murray

Julia Roberts

Dakota Fanning

Kate Winslet

Elizabeth Taylor

Johnny Depp

Macaulay Culkin

Mickey Rourke

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...