A mai világban, hihetetlenül összemosódtak a határok és már nem lehet eldönteni, ki hány éves valójában. A fiatalok idősebbnek akarnak tűnni és ezért minden követ meg is mozgatnak, az idősebbek pedig pont ennek ellenkezője, fiatalabbnak szeretnének látszani. A legtöbb tinédzser olyan ruhákban és sminkben jár-kel az utcán, ami könnyen megtéveszti az embereket, ennek köszönhetően viszont sokan gondolják őket húsz pluszosoknak.

Visszatérve a szépkorú emberekhez, nem titok, hogy egyre többen nyúlnak plasztikai műtétekhez, hogy fiatalítsanak egy kicsit az arcukon, bőrükön és egyéb más testtájaikon, amit problémásnak vélnek. Valójában nem kellene szégyellniük a korukat hiszen, minden ránc, folt, őszülő hajszál csak arról ad tanúbizonyságot, hogy mennyi tapasztalat van mögöttük.

Szerencsére még mindig akadnak olyan hölgyek és urak, akik nem félnek megmutatni a világnak, hogy hány évesek sem azt, hogy mire képesek. Mindenki annyi idős amennyinek érzi és mutatja magát. A cikkünkben felsorolt személyek már jócskán túllépték az ötvenet, ám mégis úgy viselkednek, mintha erejük teljében lennének. Bemutatjuk nektek, hogy kitartással és akarattal mennyi minden elérhető. Ők mindenki számára példaértékűek lehetnek, mert bebizonyították, hogy így is lehet boldogan élni!

Whang-od Oggay, 101 éves tetoválóművész.Tao Porchon-Lynch, 100 éves amerikai jóga mester és francia és indiai származású szerző.Robert Marchand, 106 éves kerékpárversenyző.Tatyana Nekludova, 61 éves modell.Majorie Gilbert, 102 éves modell.Eveline Hall, 73 éves modell.Chuando Tan, 51 éves fotós.Veruschka von Lehndorff, 79 éves fotómodell.Julia Hawkins, 102 éves atléta.Ivan Petkov, 53 éves modell.Jim Arrington, 86 éves testépítő.Ron Jack Foley, 50 éves modell.Philippe Dumas, 62 éves modell.Yazemeenah Rossi, 63 éves fotómodell.Ernestine Shepherd, 82 éves testépítő.Lauren Hutton, 75 éves modell.Maye Musk, 70 éves modell.Anthony Varrecchia, 55 éves modell.Alessandro Manfredini, 49 éves modell.Wang Deshun, 82 éves színész és modell.