KeződoldalVicces20 kép, amely jól mutatja, hogy miért élnek a nők tovább mint...

20 kép, amely jól mutatja, hogy miért élnek a nők tovább mint a férfiak.

-

A legtöbb fejlett ország statisztikái szerint a nők átlagosan 5-10 évvel élnek tovább, mint a férfiak. Ebben természetesen nincs semmi vicces, de azért az internet szereti gyűjtögetni az ilyen jellegű dolgokat. Ehhez kell némi humorérzék. Valójában rengeteg oka van annak, hogy a nők miért is rendelkeznek átlagosan magasabb élettartammal. Régebben úgy gondolták, hogy több a stressz, ami a férfiak vállát nyomja a nyugati világban, hiszen nekik kell megoldani a család kenyérkeresési gondjait. Azonban hiába a modern világban ez már nem állja meg a helyét, de a különbség ennek ellenére megmaradt.
Más teóriák szerint a nők XX kromoszóma szerkezete stabilabb az XY-nál. Azonban a tesztoszteronnak is köze lehet a dolgokhoz, hiszen a férfiak sokkal inkább hajlamosabbak veszélyesebb viselkedésre, mint a nők. Ezt az elméletet támasztják alá a következő képek is, amelyeken a férfiak veszélyesebbnél veszélyesebb helyzetekbe sodorják saját magukat.

Nincs szükség semmiféle tudományos bizonyításra, elég csak ezekre a képekre egy pillantást vetni. Persze nem szeretnénk senkit sem megbántani ezekkel a képekkel. Ezt csupán azért raktuk ide, hogy derülhessünk egyet.

 

 

Na jó ez eléggé durva!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezt is olvasd el