KeződoldalÉrdekességek20+ kép, amely olyan történetet mesél el, ami még a legszomorúbb napon...

20+ kép, amely olyan történetet mesél el, ami még a legszomorúbb napon is mosolyt csalhat az arcodra

-

Egy kép többet mondhat, mint ezer szó. Gondoljunk csak bele. Míg egy író oldalakon keresztül meséli el egy hely szépségét, addig egy fotó azonnal megmutatja nekünk azt. A kettő persze kéz a kézben járhat. Mutathatunk egy teljesen átlagosnak tűnő családi fotót, amely semmilyen érzést nem kelt bennünk. De ha elmeséljük hozzá, hogy ez a család miken ment keresztül, akkor sokkal könnyebb azonosulni velük. Láthatjuk az arcukon lévő mosolyt, mely minket is boldoggá tehet. Összegyűjtöttünk nektek pár fotót, melyhez tartozik egy kis extra információ. A kettő együtt kiad egy történetet, amitől az akár még könnyeket is csalhat a szemünkbe.

Nézzük meg együtt a képeket és olvassuk el hozzájuk a leírást. Némelyik egy kis képzelettel felér egy romantikus filmmel.

A nővérem 2005-ben egy veszekedés miatt elmenekült otthonról. Ma 15 évvel később újra találkoztunk. Azóta most látom először.

Egy baleset során kitörtek a fogaim. 5 alkalommal voltam fogorvosnál, mire megjavította. Végre újra mosolyoghatok.

Egy aquaparkban találkoztam ezzel a lánnyal. 19 éve házasok vagyunk. A két kép ugyanott készült.

Nagyapám 1956-ban vásárolta ezeket. 1996-ban nyugdíjba vonult és nekem adta. 3 kontinensen, számtalan országban dolgoztam már, de ezeket mindig magammal vittem. Büszke vagyok arra, hogy mérnök lehetek.

A felső képet édesanyám készítette a nászúton. Az alsót, 43 évvel később én fotóztam a sajátomon.

A férjem az első fizetéséből ezt a kenyérpirítót vette. 1971-óta napi használatban van.

Apámnak megmutattam a Rizikó nevű társasjátékot. Annyira belemerült, hogy egyszer kinyomtatott haditervekkel és térképekkel az ölében találtam rá.

Egy élelmiszerboltban dolgozom. Egyszer egy kislány odajött hozzám és ezt adta nekem. Azt mondta, hogy nálam biztonságban lesz.

Egy nap szemetet szedtem az utcán és találtam 10 dollárt. Nem sokkal később elvesztettem az autóm slusszkulcsát. Boldog Föld napját nektek is.

50 kilót adtam le. Ma boldog, teljes életet élhetek.

Megvettem az első házamat…

Négy éves korunk óta vagyunk barátok. Az első kép a szalagavató bálon készült, a második tavaly karácsonykor.

A párom munkanélküli volt és nem engedhette meg magának, hogy ajándékot vásároljon nekem. Ezt kaptam tőle. Ő festette egy kőre.

Hazarohant a munkából, hogy láthassa a párját esküvői ruhában. 8 éve házasok.

Sajnos a 33. születésnapomat egyedül töltöttem. Gondoltam meglepem magam egy tortával. Nem tudok sütni és ez volt az első próbálkozásom. Ronda, de finom…

Ezt egy szálloda lakója hagyta a takarítóknak. “Köszönöm a takarítást…”

Ez a srác a cég vezérigazgatója. Miután mindenkinek hozott ebédet, gondolta elmosogat. Szeretem a munkámat…

Anyám első Youtube-videóját forgatta. Mindig is félénk volt kamerába beszélni, de most végre erőt vett magán. Jól sikerült!

Az első kis kedvencünk…

Ez a kutyus először van a tengerparton.

Anyukám utolsó kemoterápiás kezelésén a nővérek egy tortával lepték meg.

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

Ezt is olvasd el

Ő az élő Maugli – Éveken át élt a dzsungelben, hogy...

0
A világon élnek olyan emberek, akik nem olyannak születtek mint az átlag. Ők valamilyen veleszületett rendellenességgel, betegséggel, egyedi megjelenéssel látták meg a napvilágot. Egy...