KeződoldalÉrdekességek20 szívmelengető fotó, ami még a legérzéketlenebbeket is melegséggel tölti el

20 szívmelengető fotó, ami még a legérzéketlenebbeket is melegséggel tölti el

-

A mai világban rengeteg ember csinál képet, konkrétan az életünk szerves részévé nőtte ki magát ez a tevékenység. Vannak napok, mikor az internetet böngészve, olyan cikkekre bukkanunk, melyek vicces, komoly vagy érzelmes képeket foglalnak össze. Ezeket nézve pedig egy csomó emlék el tudja önteni elménket, melyekre szívesen emlékezünk. Mostani posztunkban 20 olyan szívmelengető képeket hoztunk el, amik még a legérzéketlenebbeket is melegséggel fogja eltölteni.

1, Amikor az újszülött kisbabáddal ökölpacsiztok egyet.

2, Ez a kisfiú él-hal Csingiligért. Amikor Halloweenkor találkozott egy életnagyságú Csingilinggel, ilyen mosoly húzódott az arcán.

3, Ezt az idős nénit, Margaret Bekema-nak hívják. Amikor fiatal volt kénytelen volt otthagyni tanulmányait, hogy segíthessen a családján. Most 97 évesen végre megkapta diplomáját, amire mindig is vágyott.

4, Eddig olyan helyen laktunk, ahol sosem esett a hó, most elköltöztünk Amerikába, ahol minden télen havazik. A kisfiam hatalmas boldogsággal nézi a hópelyheket, amiket életében először lát.

5, Ez a két tökéletesen megmutatja, hogyan is nézne ki a világ, ha mindenki előítéletek nélkül élne.

6, A kutyám életében először futkorászhatott a tengerparton.

7, Ferenc pápa egy ritka betegségben szenvedő férfit ölel, hogy kézrátétellel segítsen rajta.

8, Egy nehéz iskolában töltött nap után nincs is megnyugtatóbb, mint mikor a házi kedvenceddel ölelkeztek.

9, A képen látható férfi a célba érés előtt felkapta mozgáskorlátozott testvérét, és vele együtt futott be. Eszméletlen nagy élmény lehetett számára.

10, A kiskutyám 12 év után itt hagyott engem. Ez a kép a legutolsó, amit róla csináltam.

11, A nagyapám tengerészgyalogos volt, 40 év után találkozott az egyik társával, akivel együtt szolgáltak. Ugyanúgy köszöntötték egymást, mint régen.

12, A nemrég született kisbabám az egész éjszakát átaludta, konkrétan 8,5 órát. Ezt a képet ébredés után készítettem róla.

13, A kislányom és a macskánk minden egyes délután elvonulnak és alszanak egy picit.

14, A lányom azt kérte születésnapjára, hogy egy felnőtt koktélt ihasson. Mi teljesítettük a kívánságát, persze szeszes ital nélkül. Ekkora volt a mosolya, mikor meglátta.

15, A macskám most először érezte igazán, milyen ha igazán odalépek a lovaknak.

16, Amikor a bátyó rájön, hogy az öccse előbb csókolózik, mint ő.

17, Ezt a kutyust az örökbefogadás másnapján visszavitték a menhelyre. Ez olyan csalódásként érte, hogy egész álló nap szomorkodva ül a sarokban.

18, Ez a kisfiú súlyos betegségben szenved. Az volt az utolsó kívánsága, hogy újra találkozhasson kedvenc zsiráfjával. Mivel az állat is emlékezett a fiúra, odament és adott neki egy puszit.

19, A kutyánknak két hétig kell viselnie ezt a tölcsért, ami miatt rettenetesen elszomorodott. A kisfiúnk a következőképp próbálta őt felvidítani:

20, Ezek az elefánt tesók örök búcsút vesznek egymástól, mert mindkettejük más-más állatkertbe kerül. Lehet, hogy soha többet nem fognak egymással találkozni.

Titeket is meghatottak ezek a fotók?

Ezt is olvasd el