KeződoldalÉrdekességek21 ember, aki óriási butaságot követ el a koronavírus járvány alatt

21 ember, aki óriási butaságot követ el a koronavírus járvány alatt

-

Annak ellenére, hogy kitört a koronavírus járvány akadnak emberek, akik egyszerűen képtelenek levetkőzni a szokásaikat és a saját óvintézkedéseik mellett is belesétálnak a butaságokba. Gondolunk itt arra, hogy gumikesztyűs kézzel is ugyanúgy esznek, mint anélkül. Nehéz az ilyen helyzetek mellett szótlanul elmenni, hisz a legtöbben azt gondolnák, hogy az embereknek saját illetve legközelebbi hozzátartozóik egészsége és épsége a legfontosabb… de alábbi cikkünkből kiderül, hogy ez nem így van. A mai cikkünket azzal a céllal hoztuk létre, hogy bemutassuk nektek miket művelnek az emberek a járvány ideje alatt és milyen hibákat, butaságokat követnek el mikor kiteszik a lábukat a házukból.

1, Vajon az emberek mit gondolnak, hogy a koronavírus nem tud jobbra-balra vagy átlóban menni?!

2, Amikor kirobbant a koronajárvány mindenki betegesen elkezdett mindent felvásárolni, kivéve a “korona” névre hallgató babot.

3, Annak ellenére, hogy Amerikában azért elég gyorsan terjed a járvány, ez a férfi mégsem fél annyira tőle, mint gondolta. Valószínű a kesztyűvel mindenfélét összetapogatott, majd nemes egyszerűséggel bevette a szájába.

4, Egy ember, aki úgy akarta a pénzét lefertőtleníteni, hogy betette a mikrohullámú sütőbe. Nos mindenki nézze meg így néz ki kb 1,2 millió forintnyi kanadai dollár egy alapos mikrós “fertőtlenítés” után.

5, Vannak, akik újabb és újabb védekezési módszert próbálnak kitalálni… de sajnos semmi haszna. Vegyük például a képen látható hölgyet, aki búvárfelszerelésben próbálja megvédeni magát.

6, Oké, tény és való, hogy a gombok védve lesznek, de a rajta lévő fólián ugyanúgy megtapad a vírus és az emberek hozzáérnek…

7, Majdnem sikerült jól feltennie a szájmaszkot…

8, Ez a hölgy a Koronavírus kongresszusi munkacsoport elnöke, aki még azt sem tudja, hogy tegye fel normálisan a maszkot.

9, Vajon tudják, hogy ezeket egyáltalán nem így kell használni, hanem az arcuk elé kell tenni?

10, A gumikesztyű nem véd, ha nem használják megfelelően. Például ez olyan mint “Halottnak a csók” vagyis hiába van rajta kesztyű, ha ugyanúgy eszik mint kesztyű nélkül.

11, Nem is csinálhatnák jobb helyen a tömeges bandázást, mint egy olyan tábla előtt, ami a távolságtartásra hívja fel a figyelmet… Bravó!

12, Újabb példa arra, hogy az emberek nem tudják mit csinálnak. A piszkos kesztyűs kezével simán elkezd enni úgy, mintha nem is létezne a járvány.

13, Amikor a szigorú biztonsági előírásokról beszélve, te magad követed el a legnagyobb hibát.

14, Ez a hölgy éppen arról beszél, hogy a koszos kezünkkel lehetőleg ne éjünk se az arcunkhoz, se az orrunkhoz, se a szánkhoz…erre ő:

15, Egy ember, aki úgy tűnik, hogy jobban irtózik a körülötte lévő emberek látványától, mint magától a vírustól.

16, Vajon azt hiszi a télapós álarc megvédi őt?

17, Attól mert az ember kezén kesztyű van az nem jelenti, hogy lepergeti róla a betegséget terjesztő vírusokat, baktériumokat.

18, Amikor azt mondták az embereknek, hogy szerezzenek be maszkot, nem pont erre gondoltak.

19, Egy újabb gyöngyszem, ami bemutatja, hogy az emberek mennyire nem tudják a vírus ellenére sem levetkőzni a szokásaikat.

20, Egy másik ember, aki a mikrohullámú sütő általi fertőtlenítéssel próbálta megtisztítani a pénzét… rosszul tette.

21, Vajon milyen tisztséget tölthet be, ha csak eddig jutott el a tudata?

Na mit szóltok? Ti, hogyan védekeztek?

Ezt is olvasd el