KeződoldalCeleb21 híresség, aki megmutatta magát sminkelés előtt és után

21 híresség, aki megmutatta magát sminkelés előtt és után

-

A nők mindennapi életének része a smink, amit kora reggel kapkodva készítenek el, mégis tökéletesen festenek egész nap. Mai világunkban már elengedhetetlennek tartják, pedig valójában nincs mindig szükség rá. Miért kell smink otthon vagy éppen az edzéshez? Számos kérdés merülhet fel, leginkább az erősebbik nem képviselőiben, amikre vagy választ adnak a hölgyek vagy nem. A lényeg mégis az, hogy a nők sehova nem mennek nélküle, ami bizonyos szituációkban teljesen érthető is.

A világsztárok sincsenek ezzel másként, hiszen tőlük rajongóik el is várják, hogy megjelenésük kifogástalan legyen. Ám otthon, amikor senki nem látja őket, nem bajlódnak az alapozóval vagy a szemfestékekkel, sőt, szívesen meg is mutatják magukat több rétegnyi smink nélkül. Ezzel szeretnék bebizonyítani, hogy szerepeiken vagy színpadon kívül ők is átlagemberek, akik életének nem része a siker és a csillogás.

Demi Lovato

Lady Gaga

Sofia Vergara

Chrissy Teigen

Kesha

Gigi Hadid

Tyra Banks

Drew Barrymore

Kaley Cuoco

Jennifer Lopez

Ashley Graham

Julia Roberts

Shakira

Mila Kunis

Jennifer Love Hewitt

Eva Longoria

Adele

Cameron Diaz

Gwen Stefani

Tori Spelling

Gal Gadot

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...