A technika fejlődésének köszönhetően egyre többször fordul elő az, hogy beszélgetés vagy bármilyen verbális kommunikáció nélkül, képek/fotók segítségével adunk számot arról, hol tartózkodunk, mi történik velünk, esetlegesen arról, hogy mi játszódik le a lelkünkben.

Az okos telefonok kamerái és az általuk készített fotók minősége folyamatosan fejlődik, egyre többen érdeklődnek a profi fotózás iránt, ennek ellenére egyre több a rossz minőségű vagy agyonfilterezett fotó.

Arról is rengeteg cikk látott már napvilágot, hogy sokan csakis kizárólag azzal vannak elfoglalva, hogy ők maguk hogyan festenek a feltölteni kívánt művön, azt azonban egyáltalán nem ellenőrzik, hogy a kép háttérben mi is látható. Büszkén töltik fel a képmegosztókra és a közösségi oldalaikra a tökéletesnek vélt fotót, azután pedig csak kapkodják a fejüket a rájuk zúduló hideg zuhanytól!

Összegyűjtöttünk nektek 23 képet, hogy ezek segítségével ismét bizonyítsuk és eszetekbe véssük, soha, ismétlem soha ne töltsetek fel úgy fotót a netre, hogy azt tüzetesen át nem vizsgáltátok, ha mégis, akkor pedig ne csodálkozzatok, ha a következő hasonló listán Ti is szerepeltek! :)

  1. A háttérben kicsit balul sült el a mutatvány
2. A gyerek-sörhas befigyel :)3. Nem tudom, hogy ennyire meglepődött vagy a kislányt akarta ezzel az ábrázattal halálra rémíteni.4. Komolyan maga alatt lehet, ha két ilyen csajt figyelmen kívül tud hagyni5. Már megint előkerült valahonnan ez a csúnya bohóc...6. Pasiból van...7. Széttrollkodták a képet :)8. Szükség nagy úr.9. Ahogy nézem a másik asztalnál durvább a buli ;)10. Mintha moziban lenne...11. Vajon mit láthatott?12. Ez egy profilkép gyanús fotó...Ja, nem.13. Megnézte, mi lesz vacsira :)14. Férfiak...Javíthatatlanok! :)15. Baywatch - Újratöltve!16. Tisztán látszik rajta a féltékenység!17. Durcázás felsőfokon!18. Beszállt a kacaj-partiba.19. Ezt meg mégis, hogyan???20. Neki is jó kedve van, na!21. Az első szerelmi csalódása szegénynek!22. Majd szétveti a lelkesedés...23. Ez kész! :)Ha tetszett a cikk, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!