KeződoldalCeleb24 híresség, aki sokat változott az elmúlt 3 évben!

24 híresség, aki sokat változott az elmúlt 3 évben!

-

Azok az emberek, akik a hírességek világában élnek gyakran még, ha mi átlagos emberek nem is hisszük el, nagy stresszben élnek. Folyamatosan meg kell felelniük egy normának, ami alá nem mehetnek, ilyen a testalkat, a megjelenés, az arcvonások. Egy-egy nagyobb szabású esemény alkalmával árgus szemekkel figyelik a ruhát, frizurát, viselkedést és ha valaki csak megbotlik az tuti, hogy holnap címlapra kerül. Hogy miért? Mert ilyen a média. Voltaképpen a médiának és rengeteg elégedetlen embernek köszönhető, hogy jó pár tehetséges énekes(nő), színész(nő) már egyáltalán nem él a rivaldafényben. Akik megmaradtak, azoknak az életében is volt egy-két mélypont, amiről egyáltalán nem szerettek volna beszélni, mégis mindenki tud róla.

Rengeteg híres ember csak azért, hogy megtartsa csodás vonzerejét kés alá feküdt. Ám ezek nem minden esetben sikerültek túl jól és van, akit már nem is lehet felismerni, mert annyira elcsúfította magát. A másik súlyos probléma a sztárok világában az elhízás, sajnos emiatt is pálcát törnek az ember felett. Nem egy hírességről tudunk, legyen az nő vagy férfi, aki jócskán meghízott az évek alatt. Vannak, akiket nem zavar és elfogadták magukat úgy, ahogy vannak és nem érdekli őket a gonosz emberek negatív kommentjei.

Mai cikkünkben úgy döntöttünk elhozunk 24 híres embert, akik rengeteget változtak 3 év leforgás alatt.

Madonna – énekesnő.

Kelly Clarkson – énekesnő.

Rob Kardashian – TV-s személyiség.

Mariah Carey – énekesnő.

Donatella Versace – divattervező.

Anastasia Volochkova – orosz Balett-táncosnő.

Amanda Bynes – színésznő.

Lindsay Lohan – színésznő.

Ezt is olvasd el

A köröm formája rengeteg dolgot árulhat el az emberről – A...

0
Rengeteg elmélet van azon dolgokról, melyek képesek felfedni személyiségünk legtitkosabb részeit. A kézírás, a kézfogás, hanglejtés, szemszín és még sorolhatnánk. De azt tudtátok, hogy...