KeződoldalÉrdekességek25 kép, híres sztárokról, akik modellek ruháit viselik.

25 kép, híres sztárokról, akik modellek ruháit viselik.

-

A sztároknak, sokszor előnyösebben áll egy ruha, mint a modelleknek a kifutón. A legtöbb modell túl vékony, karcsú, így persze hogy a hírességek tökéletes alakján jobban állnak ezek ruhaköltemények. A hírességek, gyakran viselik a népszerű divattervezők által készített ruhákat, így láthatjuk a különbséget, és eldönthetjük hogy a modellek alakján, vagy a hírességekén áll jobban a tervezett ruha. A híres sztárokon, most te is megnézheted hogyan állnak, a modellek által bemutatott ruhák! Kinek áll jobban? Döntsd el te! Íme 25 kép!

1.Kate Hudson, Michael Kors kollekcióban

A Kate részt vett a Watch Hunger Stop vacsorán, ezt a gyönyörű, fodros, hímzett ruhát viselte, amelyet Bella Hadid először viselt a Kors 2018. tavaszi divatbemutatóján.

2.Tracee Ellis Ross, Prabal Gurungban

Ezt a ruhát 170 000 kristályvirággal, ezüst tükrökkel és üveggyöngyökkel díszítették, rögzítésük 1300 órát vett igénybe, egyik része kézzel festett, fehér tollakkal és tüll pomponokkal készült, amelynek készítése 80 órát vett igénybe.

3.Allison Williams, Brandon Maxwelben

A Get Out csillag, Governor’s Awardson-on egy drámai fekete ruhadarabban jelent meg, amit a Jourdan Dunn-en a 2017. őszi divatbemutatón mutattak be először, a nagyközönség számára.

4.Blake Lively, Chanelben

Blake Lively ragyog ebben a ruhában! Ezt a ruhát, először Gigi Hadid-en muatták be 2017-ben az őszi divatbemutatón, a lenyűgöző mintázatának és különleges kiegészítőinek köszönhetően, nagy feltűnést keltett.

5.Jennifer Garner, Michael Kors kollekcióban

Jennifer, általában a klasszikus darabokat választja a vörös szőnyegre, így azonban a fekete ruha amit viselt, nem volt meglepő tőle, az 5. Save The Children gálán. Ezt az egyszerű, de gyönyörű ruhát, Kendall Jenner viselte 2017. őszi kifutópályáján.

6.Gigi Hadid Brandon Maxwellben

Néhány nappal azután, hogy Bella Hadid ezt az inget ihlette ruhát viselte, a Brandon Maxwell bemutatón, Giginek is megtetszett az ötlet, és ő is ezt viselte a párizsi partiján, csillogó ékszerekkel kiegészítve.

7.Laura Dern, Proenza Schouler-ben

A színésznő megnyerte az Emmy- díjat, ebben a virág mintás, tollal díszített ruhában, amit ő terveztetett magának, igényeinek megfelelően.

8.Nicole Kidman, Zuhair Murad Couture-ban

Nicole gyönyörű ebben a Zuhair Murad ruhában, amit Sara Sampaio viselt a 2017. őszi couture bemutaó során.

9.Giambattista Valli modell és Jennifer Anniston

Jennifer Aniston merész megjelenést választott, a Giambattista Valli ruháját viseli. Sokan úgy gondolják, hogy ez a ruha jobban állna a fiatalabb lányoknak. Mivel azonban a színésznőnek tökéletes alakja van, ez a ruha nagyon jól áll rajta. Ezen kívül, az A vonalú szoknya kiegyensúlyozza az alakját.

10.Valentino modell és Florence Pugh

Ez a ruha, nem a szokványos tervek alapján készült, az élénk színének, és fodros formájának köszönhetően, leginkább egy virágra hasonlít. Florence Pughnak, azonban sikerült egy egyedi és kifejezetten emlékezetes megjelenést hoznia.

11.Stephane Rolland modell és Heidi Klum

A modellen, ez a ruha leginkább egy függönyre hasonlít, de vele ellentétben Heidi nagyon vonzó ebben a ruhában, és még karcsú lábait is láthatjuk a ruha kialakításának köszönhetően.

12.Alexis Mabille Couture modell és Dita Von Teese

Dita von Teese, homokóra alakjának köszönhetően, nagyon karcsú ebben a ruhában, előnyös számára, jobbat nem is választhatott volna.

13.Chanel modell és Dakota Johnson

A színésznőnek nagyon jól áll ez a ezüst színű ruha, a modellen elég furcsának tűnik.

14.Elie Saab modell és Rita Ora

A színésznő formás alakján, sokkal jobban mutat ez a ruha, mint a vékony modellen. A bőrszínéhez is nagyon jól passzol ez a ruha.

15.Tom Ford modell és Zendaya

Zendaya alakja tökéletes, így bármilyen ruha jól áll rajta. A neon szín kifejezetten előnyére válik.

16.Elie Saab modell és Jennifer Lopez

Jennifer Lopeznek ez a kifinomult, nőies, merész kivágású ruha tökéletesen áll. A fejpántot, még jó hogy nem rakta fel, úgy mint a modell, így összhangban van a szettje.

17.Zuhair Murad modell és Kate Beckinsale

Ez az élénkvörös szín tökéletesen áll a színésznő alakján. Csak úgy sugárzik a boldogságtól.

18.Moschino modell és Lizzo

Ez a ruha a kakukktojás. Rettenetes. Ennek ellenére Lizzo, ezt a ruhát választotta a fellépéséhez. Továbbá, nem csak az énekes alakját, de a tökéletes humorérzetét is láthatjuk.

19.Valentino Couture modell és Katy Perry

Katy Perry alakján jól mutat ez a ruha, a hangjegyek passzolnak az ízléséhez. A ruha elnyerte, a nagyközönség tetszését is.

20.Alexander McQueen modell és Rosamund Pike

A ruha első látásra furcsának tűnhet, de a színésznőnek kifejezetten jól áll a virág minta, a klasszikus darabok.

21.Givenchy modell és Hunter Schafer

Ez a ruha eléggé érdekes, madár tollakra hasonlít, a szivárvány színeivel. A színésznő feltűnő egyéniség volt, ebben a ruhában.

22.Gucci modell és Cate Blanchett

A színésznőnek, kifejezetten jól áll az arany szín, ebben a barokk stílusú ruhában, nagyon elegánsan néz ki. A táskával kapcsolatban, jól döntött, hogy nem használta fel a szettjéhez.

23.Cara Develigne, Alexandre Vauthier-ben

Cara ezt a ragyogóan szép, hosszú ruhát viseli, ezt a darabot, Bella Hadid mutatta be a kifutón. Szerinted kinek áll jobban ?

24. Lily Collins, Chanelben

A Liliy Collins Chanel-ben jelent meg, amelyet Edie Campbell modell viselt a bemutatón.

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...