Biztos jártatok már úgy, egy utazás vagy nyaralás alkalmával, hogy tökéletesen egyforma kinézetű emberek voltak a közvetlen közeletekben. Mindegy, hogy a haja, a kabátja, vagy épp a kalapja volt ugyanolyan mégis azt gondoltad, hogy ez valami varázslat. Elsőre nagyon meglepő lehet a valóságban ilyen együttállásokat tapasztalni, de hála a különböző fantasy filmeknek nem annyira lehetetlen a helyzettel megbarátkozni. A mai nap folyamán olyan fotókat gyűjtöttünk nektek össze, amelyek hatalmas véletleneket ábrázolnak.

Amikor egy szép őszi reggelen azon kapod magad a buszon ülve, hogy előtted legalább hét olyan hölgy ül, akik megszólalásig hasonlítanak egymásra. Ha nem tudnád, hogy ez a valóság simán elmehetne egy sci-fi filmbe is, ahol egy időutazással kapcsolatos részt mutatnak be.

Nem kell egyből megijedni, nem káprázik a szemed csak a ház ura vagy épp úrnője imádja a korom fekete színű macskákat. Lehet, hogy boszorkány?

Egyes országokban olyan nagy rend és fegyelem uralkodik, hogy még a házakat is mértani pontossággal építik fel. Elképesztően néz ki nem gondoljátok?

“Az egyik ausztrál barátnőm, pontosan úgy néz ki mint az amerikai származású Taylor Lautner csak női változatban.”

Elsőre talán úgy tűnik, mintha hiányozna az autó közepéből egy darab, de ha alaposan szemügyre veszed, akkor láthatod, hogy a normális autó csak egy hátsó részt húz maga után.

“A szobámban ülve arra lettem figyelmes, mintha a naplemente a két ablak között semmivé vált volna. Nagyon különleges látvány, többször nem volt szerencsém ezt látni.”

“16 órányi utazás során a reptéren találkoztam egy úriemberrel, aki pontosan ugyanolyan inget viselt, amilyet én. Nagyon megörültünk egymásnak ezért készítettünk egy közös képet.”

Úgy látszik a helyi kávézóban a hasonmások világnapja van. Különben, mekkora esély lenne arra, hogy pont ugyanolyan ruhában, ugyanolyan megjelenéssel ülnek be ebbe a vendéglátó egységbe?

Bárcsak olyan összhang lenne néhány pár között, mint ezeknél a macskáknál. Elképzelhető, hogy sokkal kevesebb veszekedés és válás következne be.

Mekkora esély volt rá, hogy a metrón két olyan idős hölggyel találkozz, akinek a haja, szemüvege, ruhája teljesen egyforma, sőt még egyszerre is fejtenek rejtvény ugyanolyan újságban?

Ki hitte volna, hogy az érettségiző osztályban, mindenki ugyanolyan hajat fog viselni az írásbeli vizsga napján?!

Nem sok ember bírja elviselni, ha valaki ugyanolyan ruhát hord, mint ő. Nos ez a bácsi úgy tűnik nem idegesítette fel magát amiatt, mert az előtte sétáló idős ember tökéletesen hasonlít rá.

Két lehetőség van, vagy hármas ikrek, vagy ma van a vörös hajú nők világnapja.

Azt hiszem a divat elég egyhangú, mindenki ugyanazt a stílusú kabátot hordja csak három különböző színben.

“A barátom elment Thaiföldre nyaralni, ahol véletlenül belefutott a saját hasonmásába. Mekkora mázlista, mert nagyon sokan szeretnék megtalálni a világban az alteregójukat.”

Igen, nagyon aranyos és cuki, hogy a gyerekeidet pontosan ugyanolyan ruhába öltözteted fel, de az az igazság, hogy így nem fog kiforrni a saját, egyéni stílusuk.”

Amikor a Balck Friday után, mindenki ugyanolyan kabátban és csizmában járja a várost így képtelenség megkülönböztetni, hogy ki-kicsoda.

Bizonyos országokban nem annyira meglepő, hogy a gyerekek ugyanolyan ruhákban járnak, ugyanis szigorú szabályozások vannak az iskolákban, ahol meghatározzák, milyen ruhában léphetsz be az épületbe. Sőt az sem kizárt, hogy egy teljes garnitúrát megvetetnek a szülőkkel és abban kell a gyerekeknek járniuk.

Amikor a baráti társaságodban mindenki hasonlítani akar a másikra. Ezzel csupán csak az a baj, hogy így nincs saját stílusotok.

Nem kizárt, hogy ikertestvérek különben, hogyan tudnának pontosan ugyanúgy aludni?

Úgy látszik nagyon sokan szeretik a bordó színű autókat ezen a vidéken.

Amikor a könyvtárban üldögélve azt veszed észre, hogy ellepték a szobát az ugyanolyan kinézetű férfiak. Ez tényleg valami varázslat lehet.

Úgy látszik az állatok között van a legnagyobb összhang, ahogy azt a videó is tökéletesen szemlélteti.

Akármennyire is nem tetszik, így soha nem leszel egyedi és egyetlen. Szóval itt az ideje, hogy lecseréld a ruhatárad.

Ha már ugyanolyan kabátot viselnek, legalább a nadrágjuk legyen különböző. Ez történik, ha együtt mennek vásárolni.

“Amikor megkérnek a munkahelyeden, hogy pakold össze a székeket.” Nos az illető minden képzeletet felülmúlóan teljesített. Egyszerűen bűn lenne szétszedni.