KeződoldalCeleb27 év után újra összeállt a Jurassic Park csapata - A Jurassic...

27 év után újra összeállt a Jurassic Park csapata – A Jurassic World: Világuralom című produkcióban térnek majd vissza

-

A Jurassic Park Steven Spielberg rendezésében került a mozikba 1993-ban. A film a Michael Crichton Őslénypark című regényének adaptációja volt. A sorozat első része a Jurassic Park Isla Nublar szigetén játszódik, ahol a multimilliomos John Hammond létrehozott egy dinoszauruszokkal teli látványparkot. Hammond vendégül lát három tudóst, akiket Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum alakítanak. Az őslények azonban elszabadulnak, hatalmas káoszt és veszélyt okozva ezzel.

A film immáron huszonhét évvel ezelőtt debütált, azóta készültek folytatások és 2013-ban, a huszadik évfordulóra elkészült a Jurassic Park 3D-s verziója is, ami hazánkban 2013. május másodikán volt látható.

2020-ban újra összeállt az eredeti csapat, természetesen ezúttal is egy dinós filmben. Egy évvel ezelőtt bejelentették, hogy lezárják a történetet a Jurassic World harmadik részében. Az új szereplők mellett, a rajongók legnagyobb örömére újra láthatjuk majd Laura Dernt, Jeff Goldblumot és Sam Neilt.

A legújabb dinoszauruszos film a Jurassic World: Világuralom címet kapta és bár már februárban elkezdték a forgatást, a koronavírus-járvány miatt fel kellett függeszteni a projektet. Ez pedig azt jelenti, hogy a premier időpontja is csúszik. Jelen állás szerint a Jurassic World: Világuralom leghamarabb 2022. június 10-én kerülhet majd a mozik vásznaira. Colin Trevorrow, rendező talán éppen azért hívta vissza a régi szereplőket, hogy egy valóban grandiózus lezárást biztosítson a trilógiának.

A sztároknak köszönhetően biztosra vehetjük, hogy a finálé felejthetetlen lesz majd, hisz az eredeti szereplők nemcsak egy-egy rövid jelenet erejéig gazdagítják majd a produkciót.

Richard Attenborough, filmrendező és színész 2014-ben szívelégtelenségben elhunyt és a három híresség most egy friss fotóval tisztelgett a róla elnevezett stúdió épülete előtt.

Izgatottan várjuk a filmsorozat befejező részét és reméljük, hogy legalább olyan fantasztikus élményben lesz részünk, mint az előző produkciók megtekintése után.

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...