KeződoldalÉrdekességek27 fotó, amely bemutatja, hogy élnek a gyerekek a világ különböző tájain

27 fotó, amely bemutatja, hogy élnek a gyerekek a világ különböző tájain

-

Emlékszel még a gondtalan gyermekkor napjaira. Mennyivel másabb volt minden. Egész nap játszhattunk és igazából semmi miatt nem kellett aggódnunk. Ezért voltak a szüleink. Aggódtak ők helyettünk is. Legrosszabb esetben a házi feladat és az iskolapad volt, ami megkötött minket. Egy rossz napunk úgy nézett ki, hogy kaptunk egy fekete pontot a suliba, amiért anyu eltiltott a LEGO-tól egy hétre. Vagy nem nézhettünk meséket. Hol van ez ahhoz a stresszhez képest, amikor egy felnőtt embernek aggódnia kell a munkahelye, hitele és az alapvető megélhetése között. Na persze, mi ezeket az apró dolgokat is hatalmas traumaként éltük meg. A gyerekek minél előbb szeretnének felnőni, míg a felnőttek azt kívánják, hogy gyerekként visszamehessenek a játszótérre.

Egy biztos, hogy ahány ország, annyi szokás. A gyerekek is teljesen más dolgokat élhetnek meg Oroszországban, mint Magyarországon. Massimo Bietti egy olasz fotós, aki úgy döntött, hogy megmutatja, hogy néz ki a gyermekkor a világ különböző részein. Oroszország fagyos síkságaitól Madagaszkár strandjain át ível ez a galéria. Továbbá azt is érdemes megjegyezni, hogy a művésznő tehetségét nem lehet vitatni. Zseniális fotókat készített.

Nézzétek meg Ti is!

Oroszország

Dél-Szudán

Ez is Dél-Szudán

Etiópia

Nepál

Pápua Új-Guinea

Madagaszkár

India

Oroszország

Etiópia

Ez is Etiópia

Kambodzsa

Vanuatu

Malajzia

Norvégia

Etiópia

Kambodzsa

Mianmar

Malajzia

Banglades

Malajzia

Ezek pedig már saját, válogatott képek.

Kína

Japán

Franciaország

Svédország

Finnország

És végül egy igazi magyar legény 🙂

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...