Vannak napok, mikor a nők vagy épp a férfiaknak semmi kedve sincs főzőcskézni, mert elfáradtak a hosszú, stresszel teli hét után. Ilyenkor jól esik az embernek, ha odateszik elé a meleg ételt úgy, hogy szinte meg sem kell mozdulnia. Persze előfordulnak olyan helyzetek, mikor az étterem dolgozói és az ételek is hagynak némi kívánnivalót maguk után. Nyilván ilyen esetekben a vendégek nem tudják megállni, hogy ne írjanak be egy cifra megjegyzést abba az ominózus panaszkönyvbe. Mai cikkünkben néhány nagyon érdekes és vicces bejegyzést hoztunk el nektek:

1, “Az önök séfje nem is olyan, mint Laci bácsi a TV-ből. Úgy hiszem önök meg lettek vezetve, kérem vizsgálják ki az ügyet a saját érdekükben.”

2, “Spagetti volt abban a halászlében, amit rendelte, sőt még kenyeret sem adtak mellé. Mondja önök normálisak?

3, “A férjemmel beültünk az önök éttermébe ebédelni, de a felszolgálók egytől-egyig be vannak csiccsentve. Követelem a felszolgálás minőségének javítását.”

4, “Ez a harmadik étterem, ahova ma betértek, hogy végre ehessek egy kis marhapörköltet nokedlivel, de sehol nem akarnak adni, mindenhol csak galuska van a felszolgálók meg azt kamuzzák, hogy az egy és ugyanaz.”

5, “Szerintem a felszolgálójuk nem szeret engem, ugyanis először egy korsó sörrel, majd egy tányér pacallal öntött le.”

6, “A pincérek nagyon udvariatlan és azt hiszem f*nszőr volt a rizsemben.”

7, “Májgombócos húslevest rendeltem a pincérnél, aki kihozott valami sz*rt egy csészében.”

8, “Kólát rendeltem a pincérnél, aki végül ananászlevet hozott ki nekem. Allergiás vagyok az ananászra, ha valami bajom lesz, perelni fogok. Válasz:“Tisztelt Hölgyem, nagyon sajnáljuk, hogy tévedésből másik italt vittünk önnek, de amennyiben valóban allergiás rá, miért itta meg az üdítőt?”

9, “Mikor távozni készültem az étteremből a pincér indulatosan szólt nekem, sőt meg is fenyegetett, hogy kihívja rám a rendőröket. Tény, hogy majdnem elfelejtettem kifizetni az ételt, de azért nem kellene ilyen gorombán viselkedni.”

10, “Tisztelt Étteremvezető! Felhívom szíves figyelmét, hogy az illemhelyek állapota kritikán aluli. A WC ülőkéje be volt kenve ürülékkel, de mind a négy fülkében.”

11, “A mosdókban nem volt papírtörlő, viszont hajszárító igen. Úgy hiszem meg kellene fontolni, hogy melyik a fontosabb.”

12, “Csak egy bajom volt, hogy az étel hideg a pincér pedig meleg volt.”

13, “Megkérdeztem a pincértől, hogy lehetne-e csinálni grízes tésztát. Egyszer csak hallom, ahogy rajtam gúnyolódnak a szakáccsal, sőt az egész étterem hallotta, hogy nevetnek. Nem mindenkinek van ám sok pénze.”

14, “A fűszervajba kindertojás játékot találtunk.”

15, “Lucifer szeletet rendeltem, ami olyan csípős volt, hogy nem lehetett megenni. Igaz a pincér mondta, hogy erős, de azt nem gondoltam volna, hogy ennyire.”

16, “Jó lenne, ha lenne az étlapon olyan étel, amit én is szeretek.”

17, “Sziasztok Anna vagyok és anya küldött ide, hogy elmondjam milyen volt az ebéd. A leves nagyon finom volt, főleg mert nem volt, sőt nem is szeretem és nem kértem. A második azért volt finom, mert a hasábburgonyához adtak ketchupot, de fagyi meg nem volt. Mire legközelebb jövünk apáékkal légyszi hozzatok, apu úgy is kifizeti.”

18, “Miután benyitottam a WC-be a kezembe maradt a kilincs.”

19, “Arra gyanakszom, hogy a pincérjük meglopja önöket, ugyanis a két szememmel láttam, hogy pénzt vesz ki a kasszából.”

20, “A felszolgálójuk olyannyira részeg, hogy órák óta csak pulton fekszik és rókázik. Úgy gondolom, hogy kellene neki hívni egy mentőt, minket pedig ki kellene szolgálni.”

21, “Az ételemben szőrszálakat találtam, mivel láttam, hogy a séf kopasz, ezért a legrosszabbat feltételezem. Kérem intézkedjenek az ügyben.”

22, “Mivel az illemhelyiségből hiányzott a WC kefe ezért a, lehúzás urán mindent úgy hagytam.”

23, “Illedelmesen kértem a pincértől egy fogvájót, mire ő azt mondta, hogy tud egy nagyon jó fogorvost. Követelem, hogy azonnal bocsássák el.”

24, “Én nem szeretnék panaszt tenni, mert az étel nagyon is finom volt, viszont nagyon érdekes hangokat hallottunk a konyháról és, amikor a pincérnő kijött lisztes kéznyomok voltak a hátsóján.”

25, “Az étterem vezetőségét nem zavarja, hogy minden pasi azt a pincérnőt nézi, akinek köldökig ér a dekoltázsa?”

26, “Szerettem volna dohányterméket vásárolni, de az étterembe nem tartanak a pincérek meg irigyek és nem adnak az övékből, pedig fizettem volna érte.”

27, “Szeretnék panaszt tenni, mivel a húslevesembe nem olt hús.”

28, “Tisztelt Vezetőség! Szerintem a sonkával, sajttal töltött pulykájuk macskahúsból készült, úgyhogy kérem változtassák meg az étlapon a nevét.”

29, “A családdal pizzát szerettünk volna vacsorára, mire a pincér közölte, hogy az nem szerepel az étlapon. Mi ezt megértettük, de, hogy-hogy nem tudnak csinálni, csak víz és liszt az egész.”

Ti írtatok már be a panaszkönyvbe?