KeződoldalEmberek3 csillagjegy, akitől neked is óvakodnod kell.

3 csillagjegy, akitől neked is óvakodnod kell.

-

Vannak olyan emberek, akik nem csinálnak olyan nagy problémát abból, ha becsúszik életükbe egy-két hazugság. Azzal még meg tudnak birkózni főleg akkor, ha saját magukat próbálják védeni. Azok, akik egyszer sem buktak le azzal, hogy másnak hazudtak annyira rákapnak az ízére, hogy képesek bármikor, bármit elhitetni az emberekkel, úgy, hogy meg sem kell erőltetniük magukat. Ez különösképpen igaz pár csillagjegyre is, akik szó szerint mesterien űzik a kamuzás művészetét mégpedig úgy, hogy ez a körülöttük élő emberek számára egyáltalán nem tűnik fel. Ha tudni akarod mely jegyek tartoznak bele, akkor görgess lejjebb és járj utána. A kérdés már csak az, te köztük vagy-e?!

1, Ikrek – (05.21 – 06.21)

Sokan állítják az ikrekről, hogy nem lehet bennük megbízni, mert két arcuk van. Sosem lehet igazán megmondani, hogy egy ikrek jegyű ember mikor hazudik és mikor mond igazat. Annak érdekében, hogy ne generáljon feszültséget képes egy-két füllentésre, ám ha komoly dolgokról van szó, akkor sohasem hazudna a másik embernek.

Azért is képesek füllenteni, hogy ők maguk ne kerüljenek bajba. Szóval, ha a te párod, testvéred, szüleid az ikrek jegyében születtek akkor biztosra veheted, hogy kamuznak, ha azt állítják a dugóban ülnek. Ebben az esetben nagy esély van arra, hogy a szundi gomb többszöri megnyomásáról volt szó.

2, Halak (02.19 – 03.20)

A Halak egy olyan csillagjegy, aki nem tudja hol a határ ha hazudozásról van szó. Olyan mesterien bánik a szavakkal, hogy még a leghozzáértőbb embereket is simán megtéveszti. Elképesztően éles eszű személy, aki egyszerűen képtelen elveszni a részletek és a hazugságok hálójában.

Mindig minden körülmények között tudják, hogy mit, mikor, kinek és hogyan mondtak. Olyan álarcot tesznek fel, amilyet csak akarnak, mert soha senki sem jön rá igazi és valódi énjükre. A Halak képes azért is hazudni, hogy másoknak keresztbe tegyen vele vagy épp megbántson másokat.

3, Mérleg (09.23 – 10.22)

A Mérleg jegyben született embereket a mesélés és a sztorizás élteti. Képtelenek úgy elmenni valahova, hogy ne ők legyenek a figyelem középpontjába és ne meséljenek valamit az életükről. Amennyiben úgy érzik, hogy a mondanivalójuk, történetük nem elég cifra és élményekkel teli, akkor nemes egyszerűséggel kiszínezik azt.

Olyan folyékonyan és lazán bele tudják építeni a kamut a sztorijaikba, hogy gyakorlatilag senkinek sem tűnik fel, hogy a 80%-a szemen szedett hazugság. Az ilyen emberekkel jobb vigyázni, mert sosem lehet tudni, téged mikor ejtenek úgy át a palánkon, hogy az fel sem tűnik.

Te ismersz ilyen embert? Egyetértesz a fent elhangzottakkal?

Ezt is olvasd el