KeződoldalEmberek3 női csillagjegy, akik a rosszfiúk mellett érzik magukat jól

3 női csillagjegy, akik a rosszfiúk mellett érzik magukat jól

-

A párválasztás a mai világban nem egyszerű. Általában a nők nagyon magasra teszik a lécet, és a nagyon válogatósságuk miatt sokszor maradnak hoppon. Mégis vannak olyan férfiak, akik nem éppen angyalok és mellettük érzik magukat nőnek, tudnak kiteljesedni. Ennek a valódi okát máig nem tudjuk, ahogy azt sem, pontosan mi határozza meg azt, hogy kivel esünk szerelembe. Sokszor vizsgálják a hormonokat, az emberi agyat és van, amikor ezt a különböző csillagjegyekkel magyarázzák. Persze, a szkeptikusok ebben nem hisznek, azonban nem árt végigolvasni, és ha magadra ismertél, akkor bizony neked a rosszfiúk a zsánereid.

  1. A rák

Az egyik csillagjegy a Rák, bizony imádja őket. A Rákokra alapvetően jellemző, hogy könnyen megbíznak másokban, és miért ne tennék ezt szívük választottjával is. Alapvető bizalmat szavaznak nekik és hamar odaláncolják magukat a másik félhez. Mivel könnyen sebezhetőek, ezt sokszor a férfiak kihasználják. A szerelem könnyen vakká teheti őket, ami jelen esetben azt jelenti, hogy míg mindenki látja már, hogy milyen férfival van dolga, addig ő nem látja ezeket a hibákat. A rózsaszín köd teljesen elhomályosítja az elméjüket. Rengeteg időnek kell eltelnie, amíg belátják, hogy szerelmük nem éppen az a típus, aki értékeli őket, és jobb lenne kiszállni a kapcsolatból. Az utolsó pillanatokban is kapaszkodnak a kapcsolatba és bíznak abba, hogy a férfi megváltozik, még ha legbelül valahol tudják is, hogy nem.

2. A Szűz

Az Szűz nő alapismérve, hogy pedáns, előrelátó és rendkívül intelligens. Habár a való életben ezek az alaptulajdonságok jellemzik és nagyon jól tudja őket használni, a szerelemben már kevésbé veszik hasznukat. A Szüzek annak ellenére, hogy nagyon intelligensek, könnyen befolyásolhatóak. Hasonlóan a Rákokhoz, ha valakibe beleszeretnek, onnan nincs visszaút. Könnyen válnak áldozatokká, akik nem tudnak szabadulni egy mérgező kapcsolatból, bármennyire látja, hogy ez nem jó. A barátok itt is fontos szereppel bírnak, mivel ha tudnak segíteni, talán kicsit belátóbb lesz. A Szüzek vonzzák a rosszfiúkat és ők is megérzik ezt, hogy kinél kell kopogtatni. Könnyen kihasználják őket érzelmileg és ezt sajnos önmaguktól a legritkább esetben veszik észre.

3. A Bak

A Bak nők nagyon gyakorlatiasak és jó az észjárásuk, azonban ezek ellenére a szerelemben nem valami szerencsések. Imádják a szerelmet szenvedélyesen megélni, egy jó humorú, okos férfi pedig könnyen rabul ejti őket. Sokszor az tapasztalják, hogy az ilyen férfiak ahogy megszerezték prédájukat, megváltoznak. Ilyenkor hatalmas kétségbeesés lesz úrrá rajtuk, amivel nem nagyon tudnak mit kezdeni. Foggal-körömmel ragaszkodnak a kapcsolathoz, mivel nem értik mi történhetett, mikor az elején minden rendben volt. Ha megcsalás áldozatai lesznek, hamar depresszióba zuhanhatnak az árulástól. Nehezen hiszik el, hogy ez velük megtörténhet és sokszor magukat okolják a történtekért, miközben az igazi hibás a férfi volt.

Ezt is olvasd el

12 éve vesztette el a világ Michael Jacksont – Ő pótolhatatlan...

0
Michael Jackson élete mindig is érdekes volt az emberek és a paparazzik számára. Gyakorlatilag minden lépését figyelték és egyetlen lehetőséget sem szalasztottak el, hogy...