KeződoldalCeleb30+ híresség, akik látszólag semmit sem öregedtek az elmúlt 20 évben

30+ híresség, akik látszólag semmit sem öregedtek az elmúlt 20 évben

-

A hírességek rengeteget költenek arra, hogy mindig fiatalosnak és vonzónak tűnjenek a képernyőn. Muszáj figyelmet fordítani a megjelenésükre is, hiszen Hollywood-ban nem elég tehetségesnek lenni. A kettő kéz a kézben kell járjon máskülönben senki nem fog nekik komolyabb szerepet adni. Az embereknek az kell, hogy szép karaktereket láthassanak a tévében. Sőt! Ha belegondolunk, akkor rengeteg olyan műsor van / volt, melyekben nem feltétlenül a tehetség volt az elsődleges szempont, mégis világhírűek lettek. Gondoljunk a Baywatch-ra. Az ott szereplő hölgyeket nem azért válogatták be, mert olyan hitelesen tudták eljátszani a rájuk bízott karaktert, hanem azért mert marha jól állt nekik a piros fürdőruci.

Egyes celebek génjei olyanok, hogy szinte alig látszik rajtuk a kor és nem azért, mert vagyonokat költöttek volna plasztikai műtétekre. Ugyanolyan fiatalosak és lendületesek maradtak, mint 20 évvel ezelőtt. Mi persze csak irigykedhetünk rájuk (több szempontból is).

Hoztunk nektek pár celebet, aki vagy megtalálták a fiatalság forrását, vagy szűz lányok vérében fürdenek. De lehet, hogy csak jó géneket örököltek.

Lisa Bonet

Jennyfer Lopez

Tyra Banks

Liv Tyler

Gabrielle Union

Jennifer Aniston

Ricky Martin

Rihanna

Will Smith

Kate Hudson

Jamie Foxx

John Legend

Keira Knightley

Sandra Bullock

Christy Turlington

Gwyneth Paltrow

Busy Philipps

Joseph Gordon-Levitt

Angelina Jolie

Jackie Chan

Christina Aguilera

Jesse Eisenberg

Lena Headey

Jimmy Fallon

Kate Beckinsale

Ben Stiller

Paris Hilton

Ashton Kutcher

Justin Timberlake

Katie Holmes

Ricky Martin

Owen Wilson

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezt is olvasd el

Ő az élő Maugli – Éveken át élt a dzsungelben, hogy...

0
A világon élnek olyan emberek, akik nem olyannak születtek mint az átlag. Ők valamilyen veleszületett rendellenességgel, betegséggel, egyedi megjelenéssel látták meg a napvilágot. Egy...