KeződoldalEgészség4 csillagjegy, melyek vérében van a hűtlenség. Te is köztük vagy?

4 csillagjegy, melyek vérében van a hűtlenség. Te is köztük vagy?

-

Leginkább a nőkre jellemző, hogy a párválasztás terén figyelembe veszik a másik nem csillagjegyét. Ez egyáltalán nem butaság. Az asztrológiai profil elemzése segíthet abban, hogy elkerüljünk egy esetleges csalódást vagy elvesztegetett időt. Van néhány csillagjegy, melynek a vérében van a megcsalás.

Sok oka van annak, hogy valaki félrelép. A legfőbb oka az unalom és a nem megfelelő nemi kapcsolat. Több esetben szerepet játszik a megcsalásban a szimpla kíváncsiság is. Kétségtelen, hogy ha a hűtlenségre fény derül, akkor általában az a kapcsolat végét jelenti. Valljuk be, hogy minden kapcsolat alapja a bizalom. Bizalom és kölcsönös tisztelet nélkül a fene megette az egészet.

Az asztrológusok azt javasolják, hogy vegyék figyelembe a másik nem csillagjegyét, mielőtt belebonyolódnak egy kapcsolatba. A születési dátum jelentős hatással van az illető egész életére, habitusára, szokásaira. Ezek között van az egészséges kapcsolat kiépítésének képessége is.

Persze, ez nem azt jelenti, hogy az általunk felsorolt 4 csillagjegyet messziről el kell kerülni. Egyszerűen arra, hogy ők hajlamosabbak a hűtlenségre. Ettől függetlenül mindenki számára megtalálható az az ember, aki mellett nem kacsingat félre, de érdemes nyitott szemmel járni.

Vízöntő
Nehezen nő be a vízöntő feje lágya. Egy szabad, független magának való lélek. Szereti is a magányt. A nagy függetlenség és az élesen meghúzott határok időnként elérhetetlenné teszik. Szabadságszomja olyan nagy, hogy nem szereti, ha a kapcsolata bármiben is korlátozza. Egyesek képtelenek megérteni, hogy mit várnak valójában egy kapcsolattól. Pillanatok alatt képes belehabarodni egyik emberből a másikba.

Ikrek
Erősen vonzó személyiség, melynek nehéz ellenállni. A velük folytatott beszélgetések igazi szellemi csaták. Híresek arról, hogy bárkit képesek meggyőzni és ezáltal könnyedén elérik a céljaikat. Fontos számukra, hogy bókoljanak és dicsérjék őket. Az ikrek teljesen természetesnek látják a flörtölést, ami féltékenység forrása lehet. Egy olyan rutin bennük, amit nem lehet sokáig elviselni. Nem feltétlenül jut ez el a tettlegességig, de ki akarja ezt kivárni, vagy kideríteni.

Mérleg
A mérleg könnyedén talál magának partnert, azonban nem állandó kapcsolatot keres. Gyorsan megun mindent és beleszeret valaki mása. Az élet minden területe érdekli. Érzelmek terén azonban rejtélyes és összetett személyiség. Intenzív érzésekre van szüksége, ezért ha a másik fél nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, akkor enged a csábításnak.

Nyilas
Nyilas és a hosszú távú kapcsolatokat nem feltétlenül jó egy lapon említeni. Szavakban romantikus lélek, de a tetteiben ez nem látszik. A nyilas elsősorban az élvezetekre és az erős érzések megtapasztalására összpontosít. Az eme jelből származó emberek nagyon magasra teszik a lécet és szeretik kritizálni a párjukat. Látva, hogy a másik fél nem kielégítő, elkezdenek nyitottak lenni a flörtökre. Az érzelmeik csak ideig-óráig tartanak, ezért a vérükben van a hűtlenség.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezt is olvasd el