KeződoldalEmberek5 csillagjegy, melyek túlvilági vonzerővel bírnak. Ezek a nők mágnesként vonzzák a...

5 csillagjegy, melyek túlvilági vonzerővel bírnak. Ezek a nők mágnesként vonzzák a férfiakat

-

Amikor valaki azt mondja, hogy nem a külső számít, hanem a belső értékek, akkor már unottan legyintünk rá. Hallottuk már millió alkalommal. Alapvetően ezt a legtöbben megcáfolnák. Amennyiben nincs meg az első pillanatban keletkező szikra, akkor miképp lobbanhatna lángra bármi is? A fizikai vonzalom kell! Persze, míg fiatalként a “mutogatós” pasit vagy barátnőt keressük magunk mellé, addig később már egyre inkább az alapján választjuk a párunkat, hogy mennyire tudunk közösen lavírozni a hétköznapok megpróbáltatásai között, illetve, hogy mennyi jó pillanatunk van.

Honnan származik a fizikai vonzerő?
Sokan úgy vélik, hogy a szépség az étrendnek, a bőrápolásnak és mindenekelőtt a géneknek köszönhető. Nos, ezt nehéz cáfolni. De vannak olyan emberek, akiknek gyakorlatilag egyáltalán nem kell még csak próbálkozniuk sem. A vérükben van.

A Cosmopolitan női magazin szerint a férfiak jobban vonzódnak egyes csillagjegyekhez, mint a többihez.

Tényleg számítana a születésünk hónapja ilyen téren?

Bak
Pontosan tudod, hogy jól nézel ki. Az emberek alapvetően kedvelnek, bár sokan beképzelt embernek gondolnak. Ezt te pontosan tudod, hiszen a nárcizmus a karaktered szerves része. Vigyázol magadra mert nagyon hiú vagy. Ha kell, lemész az edzőterembe, de egyes bakoknak még az sem kell. Úgy jó, ahogy van. Szeretsz tükörbe nézni, különösen akkor, ha tettél valamit a testedért.

Ikrek
Alapvetően nem vagy egy tipikus szépségideál az átlagemberek számára, de egyediségednek és rendkívüli stílusérzékednek köszönhetően felhívod a pasik figyelmét magadra. Szeretsz kitűnni a többiek közül. Olyan ruhákat is felveszel, melyeket mások nem. Ami vicc az egészben, hogy ezek mind jól állnak rajtad. Lehetetlen közömbösen elmenni melletted, mert nem vagy egy nyájas ember. Van véleményed, stílusod ami jellemzi a személyiségedet. Meg hát…eleve többen vagytok odabent. 🙂

Szűz
Nem szoktak téged egy az egybe nőnek nevezni. A szépséged miatt inkább lányos vagy, de nem kell aggódnod, mert pont ez az előnyöd. Az ártatlan tekinteted, megjelenésed izgatja a férfiakat. Hangsúlyozza, hogy édes, gyengéd és bájos vagy, ami megkülönböztet a többiektől. A pasik gyakran egy finom sütihez hasonlítanak, amit szívesen elfogyasztanának desszert gyanánt. Na?! Hallottatok ennél szebb bókot?

Mérleg
Olyan vagy, mint egy kaméleon. A különbség azonban az, hogy neked az imázsod az, ami napról napra képes változni. Egyszer édes és bájos vagy, mint egy kislány, aztán eleganciával és magabiztossággal tarolsz. Tökéletesen tudod, hogy épp melyik formádat kell hozni. Azzal állsz elő, ami a legjobban illik az adott pillanathoz és ezt nem lehet nem észrevenni.

Nyilas
Titeket a Télapó hozott. Van bennetek valami, ami a többi jegyben nincs meg. A túlzásba vitt maximalista formátok az, ami miatt népszerűek vagytok. Nem sok hanyag nyilas járkál a világban. Ti még a kisboltba is úgy mentek, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Mindig, mindenből megpróbáljátok kisajtolni a maximumot. Főleg magatokból. Ízig-vérig nők vagytok, ami mellett nem lehet csak úgy elsétálni. Ez mindenképpen imponál a férfiaknak, már csak azért is mert míg mások beletunyulnak, addig nektek ezek a dolgok akkor sem változnak, ha már párkapcsolatban éltek.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezt is olvasd el