Az anorexia egy olyan táplálkozási rendellenesség, amely a testtömeg krónikus csökkenését eredményezi. A betegség elsősorban a modelleket “támadja” meg, akik igyekeznek megfelelni a kritériumoknak. A törekvés arra, hogy elérjük a tökéletes alakot gyakran átlibben a ló túloldalára. Szerencsére sokan rájöttek arra, hogy ez mennyire veszélyes és visszanyerték a normális alakjukat. Mások sajnos továbbra is küzdenek a betegséggel. Nekik évről évre romlik az állapotuk.

Tara Reed

Az Amerikai Pite filmből ismert csinos színésznő. Sajnos a karrierje hanyatlása során az alakja is megsínylette a dolgot. Most kezdi újra összeszedni magát.

Victoria Beckham

A híres focistafeleség a Spice Girls feloszlása után depressziós lett és különböző étrendekkel próbálkozott. Sajnos kicsúszott a lába alól a talaj. Azóta sikerült rendbe tennie az életét és az alakját is.

Angelina Jolie

A rajongók és a lesifotósok is alig ismertek rá. A színésznő rendkívül kimerült volt és ez tönkretette az étrendjét. Sajnos ő azóta is “szenved a kórral”. Talán lassan megérti, hogy ez veszélyes az életére is.

Allegra Versace

2007-ben az anyja, Donatella Versace ismerte el, hogy lánya évek óta anorexiával küzd. Abban az időben a lány súlya csupán 32 kilogramm volt. Azóta keményen dolgoznak, hogy rendbe tegyék az életét.

Nicole Richie

Egy csinos lány volt de miután összebarátkozott Paris Hilton-nal túlsúlyosnak érezte magát mellette. Így kemény diétába kezdett. Sajnos képtelen volt megállni és a lányt így magával ragadta a betegség. Azóta sikerült helyretennie az életét és meggyógyult.

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!