KeződoldalÉrdekességek5 nagyon hatásos módszer, amivel képes vagy felismerni, ha valaki nem mond...

5 nagyon hatásos módszer, amivel képes vagy felismerni, ha valaki nem mond igazat neked!

-

Mindenki füllentett már élete során. Az apró és számunkra jelentéktelennek tűnő dolgokban való füllentés sem helyes, ezért jobb, ha mindig őszintén elmondjuk az igazat a másiknak. Sokan szeretnék a felelősséget másra hárítani, ezért találnak ki mindenféle füllentést. Ám a legtöbb ember szereti az egyenes beszédet, és inkább úgy van vele, hogy mondják a szemébe, ha valami nem tetszik, ne pedig a háta mögött beszélje ki. A hazugságtól megszűnik a bizalom, amit nagyon nehezen lehet újjáépíteni.

A bizalom elvesztését követően, már képtelenek vagyunk hinni annak a személynek, ezért még azt sem hisszük el, amit kérdez. Ha szeretnél tisztában lenni azzal, hogy mikor füllentenek neked, akkor a cikkben leírt 5 pontot, jól jegyzed meg, mert az apró jelekre jobban oda fogsz tudni figyelni. Tanulmányok eredményei alapján, 99%-ban bejön ez a módszer.

A füllentők soha nem keverik bele magukat a problémás helyzetekbe.

A füllentők képesek elferdíteni az igazságot valamint egyáltalán nem hozzák szóba saját magukat. Más emberekre hárítják a felelősséget, és mindig egyes szám harmadik személyben beszélnek, mintha távolságot akarnának tartani maguk és hazugságaik között.

Aki füllent, mindig negatív jellegű mondatokban beszél.

Ha valaki nem mond igazat, negatívan beszél az adott szituációról, mert valójában a szívük legmélyén bűntudatot éreznek a füllentés miatt.

A füllentő embernek, átlátszóak az érvei.

A füllentő emberek mindig magyarázkodásba kezdenek, mert agyuk nem képes összetett hazugságot kreálni, ezért csak hebegnek és habognak.

A füllentők mindig kérdésre kérdéssel válaszolnak.

Az egyszerű magyarázat helyett, mindig bonyolult mondatszerkezetet alkalmaz, teletűzdeli mondatát töltelékszavakkal, és hanglejtésük is sok mindent elárulhat róluk. Ebből meg tudjuk állapítani, hogy igazat beszél vagy sem.

A szemek képesek elárulni az igazságot.

Ha nem észleled és ismered fel a fent említett jeleket, és még mindig kételkedsz abban hogy füllentenek-e neked vagy sem, akkor nézz bele a másik szemébe. A hazugság miatt  ideges lesz, emiatt megemelkedik a szívverések száma, valamint a pupilla is kitágul.

Ezt is olvasd el